Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]42 mag-na czym expic?

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule.Na czym polowac zeby szybko wbic lv(mozecie mi tez napisac w jaki czas bym awansowal z lvla na level czy tak jak w tibii w 10h,1-2godziny itp) nie padac i nie tracic duzo pieniezkow dla srednio ogarnietego graczola od 42 do 50lvla magiem ognistym.

Opublikowano

Wiec ja gralem w ta gre troszke czasu i ci powiem ze do 55 ladnie lecialo na zadaniach

Wpadalo tak 70/80% expa a reszte doexpialem na glacy(od 50)

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Tak jak up czyli rób misje te główne aktualne do 55 lvla a inne miejsca do doexpiania/expienia to:

Łąka Komety

Świątynia Fernon 1 i 2

Glaca(jeśli oczywiście chcesz tam chodzić i czy dasz rade)

Posterunek Fernon

Krety(w zamkniętej kopalni jak się wychodzi z Posterunku)(nie tam gdzie cp 33)

Tyle ode mnie.

Opublikowano

Nie słuchaj głupot nieuzywaj komety ani niczego rób zadania i codziennie arene to jakieś 2lvl nadzień czystąręką dotego kasa ale pamiętaj arene i zadania odbieraj na normie by job wchodził

Opublikowano

Nie słuchaj głupot nieuzywaj komety ani niczego rób zadania i codziennie arene to jakieś 2lvl nadzień czystąręką dotego kasa ale pamiętaj arene i zadania odbieraj na normie by job wchodził

Expie na komecie.Zadanie robie dobre 20min i dostaje niecaly 1% wiec jest to kompletnie nieoplacalne.Z arena nie wiem o co chodzi mozna info?

Opublikowano

Expie na komecie.Zadanie robie dobre 20min i dostaje niecaly 1% wiec jest to kompletnie nieoplacalne.Z arena nie wiem o co chodzi mozna info?

Co?? Za zadanie 1%? To co ty robisz? Bo chyba nie misje.

Ja na twoim lv-u expilem na komecie na rangu. (Puntkow mialem pelno bo jest cos takiego jak glaca) Wszystkie okienka wylaczalem, jakos szlo. (Ps. to bylo wtedy kiedy nie bylo takich nagrod za zadania, dostawalem po 5/6% za zadanie to bylem szczesliwy

Opublikowano

Na takim lvl za misje dostajesz z 70% profy

wez mi powiedz o co chodzi z tymi misjami w skrocie gdzie to robic

Opublikowano

@up Robisz misje glowne, pod minimapa ci sie lista pokazuje albo naciskasz na klawiaturze "O". Nie wiem jak mogles nie zauwazyc. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...