Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Poszukuje NIE EDYTOWANYCH PLIKÓW SF2013
Poszukuje NIE EDYTOWANEGO CLIJENTA POD PRIV SERWER NA PLIKI 2013r

@Prosze Moda o Zmianę Nazwy tematu na Pliki 2013

Opublikowano

Nie ten dział.

Weź pliki terenzo nowe tylko zmień clienta na starego bo w nowym są pododawane śmieci typy giftbox itp. (ściągnij nowego clienta i zmnieć locale_pl root i uiscript ze starego clienta terenza) :)

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Nie ten dział.

Weź pliki terenzo nowe tylko zmień clienta na starego bo w nowym są pododawane śmieci typy giftbox itp. (ściągnij nowego clienta i zmnieć locale_pl root i uiscript ze starego clienta terenza) :)

daj link do tego :)

Opublikowano

daj link do tego :)

ściągnij metka 2008 zainstaluj i wyciągnij sobie pliki locale i jakie tam jeszcze Cię interesują...

The past has gone

Opublikowano

Nasrane? To są bardzo dobre pliki, jak ty mówisz że tam jest nasrane to się nie bierz za robienie serwera.

http://www.mpcforum.pl/topic/652473-dl-pliki-serwerowe-2011-vdi-by-kociol/

Ehhh to jak takie dobre mówisz to powiedz mi to co to za itemy " noname" i czemu przywołanie moba o id 1097 ( chyba) crashuje serwer dlaczego nie mogę przejść katakumb i dlaczego dodane tam stroje na święta " wbijają w ziemie " kożystam z clijenta danego przez niego do plików

Opublikowano

Ehhh to jak takie dobre mówisz to powiedz mi to co to za itemy " noname" i czemu przywołanie moba o id 1097 ( chyba) crashuje serwer dlaczego nie mogę przejść katakumb i dlaczego dodane tam stroje na święta " wbijają w ziemie " kożystam z clijenta danego przez niego do plików

Jakoś mi pliki działają bez problemu, wszystkie itemy mają dobre nazwy i nie crashuje serwera. Pobierz starą wersje plikow tam jest all OK, linka ci dam na PW

Opublikowano

W nowej to samo tylko clienta trzeba edytować. A co do kostiumów to są tylko wgrane ikony i w plikach .msm klasy danej nie masz wgranych tekstur.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...