Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór słuchawek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :). Polećcie mi jakieś dobre słuchawki kompatybilne ze smartfonem Sony Xperia M. Chodzi mi oczywiście o słuchawki nauszne. Zalezy mi na tym aby były jak najtańsze ale też w miarę dobre. Budżet jakim operuję w tej chwili to ok. 40 zł, ale postaram się uzbierać więcej (niedługo święta itp.). Telefonu narazie nie mam (kupuję w lutym, lecz chcę być zorientowany jakie słuchawki opłaca się do niego kupić). Daję "lubię to" za każdą sensowną odpowiedz :).

Opublikowano

Kup jakiekolwiek, bez różnicy praktycznie jakie słuchawki kupisz do 40zł dozbieraj chociaż te 20zł i kup maxelle retro dj.

Opublikowano

Cześć :). Polećcie mi jakieś dobre słuchawki kompatybilne ze smartfonem Sony Xperia M. Chodzi mi oczywiście o słuchawki nauszne. Zalezy mi na tym aby były jak najtańsze ale też w miarę dobre. Budżet jakim operuję w tej chwili to ok. 40 zł, ale postaram się uzbierać więcej (niedługo święta itp.). Telefonu narazie nie mam (kupuję w lutym, lecz chcę być zorientowany jakie słuchawki opłaca się do niego kupić). Daję "lubię to" za każdą sensowną odpowiedz :).

Muszą koniecznie być nauszne? Bo mogłabym Ci polecić dobre słuchawki douszne od Sony, których sama używam. ;-) Nie są to oczywiście słuchawki najwyższych lotów, ale naprawdę dobrze się w nich słucha.

http://allegro.pl/sluchawki-sony-mdr-ex10-lp-douszne-6-kolorow-hit-i3704651889.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...