Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam, poszukuję tytułu serialu

creativex5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku chciałbym przeprosić za to że umieszczam temat dotyczący serialu w niewłaściwym dziale (nie ma działu dotyczącego seriali, albo takowego nie znalazłem - jeśli istnieje to proszę o przeniesienie). Piszę w tym dziale ponieważ jest on najbardziej zbliżony do tematu.

Przejdźmy do sedna - poszukuję tytułu serialu, który był emitowany na programie TVP1 kilka lat temu (nie pamiętam dokładnie ile, około 2007 roku).

Leciał po godzinie 20:30. Gatunek sci-fi. Kojarzę niektóre główne postaci: dziewczyna (blondynka, cheerleaderka) nieśmiertelna (regenerowała swoje ciało bardzo szybko); malarz który malował przyszłość; chińczyk (troszkę puszysty xD), który chodził z jakimś mieczem samurajskim; koleś który potrafił latać, miał brata; dziewczyna która widziała w lustrze swoje odbicie (odbicie jej osobowości, na co dzień dobra, życzliwa, osoba, matka, z drugiej strony - w odbiciu - bezwzględna zabójczyni, twarda, okrutna) mogła zamieniać się miejscami ze swoim odbiciem; kobieta (chyba dziecko albo bardzo młoda) która mogła manipulować żywiołem ognia, (mężczyzna albo kobieta, 40-letnia) który/a potrafił/a stworzyć rzeczywistość w swoim umyśle, wciągnąć do niej kogoś i przeżyć w niej kilkadziesiąt lat a w rzeczywistości mijała sekunda. Pamiętam że ich zadaniem było odszukać się na wzajem by uratować świat (czy coś w tym stylu). Jakaś instytucja wstrzykiwała ludziom specyfik po którym dostawali te moce.

Ojciec postaci którą opisałem jako pierwszą pracował w tej firmie.

To już chyba wszystkie informacje jakie pamiętam o tym serialu. Bardzo chciałbym aby ktoś kto go kojarzy podał mi tytuł w komentarzach.
Oglądałem ten serial bardzo dawno temu. Wcześniej nie miałem okazji śledzić wszystkich odcinków więc chciałbym to nadrobić teraz.

Z góry dziękuję za pomoc w szukaniu tytułu. Gdyby były jakieś niejasności to proszę pytać, postaram się odpowiedzieć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

X-men

Na TVP1 kiedyś leciał serial... chyba nazwa to Mutanci lub Mutant, tam też mieli takie moce, nie wiem czy to ten serial.

Może TVP1 ma historie swoich seriali na stronie?

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...