Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

słuchawki dokanałowe

Gość dordo92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, potrzebuje nowych słuchawek dokanałowych, do wydania będę miał prawdopodobnie do 100zł, mógłby mi ktoś coś polecić?

Opublikowano

Ja mam MeeElectronics M9 , również polecam za równą 100zł. Melomanem nie jestem, ale mam porównanie do dobrych seenheiserów również pigułki (Nie wiem jaki model, były za 200zł :D) i stwierdzę że czuć różnicę, ale nie jest to jakieś duże. Napewno czuć różnicę w porównaniu do np. dołączonych w zestawie.

Opublikowano

dodam jeszcze, że zależy mi na tym, aby dość dobrze trzymały się w uszach i nie wypadały, ponieważ będę w nich wykonywać różne czynności fizyczne ;x ewentualnie mogą ponad 100zł wykraczać ale żeby były tego warte

Opublikowano

A ja polecam Brainwavz Alpha (jeszcze Ci zostanie trochę). Z racji tego, że często biegam i jestem aktywnym człowiekiem, a dodatkowo uwielbiam mocne brzmienia i dobry bas to potrzebowałem czegoś wytrwałego z dobrym dźwiękiem. I tak oto używam ich ponad pół roku - bez żadnych usterek, kabel w idealnym stanie (z poprzednimi słuchawkami typu Panasonic, gdzie chciałem 'zaosczędzić było gorzej).

Poczytaj sobie przed zakupem recenzje, wszystkie pozytywne, każdy poleca - np. tutaj http://www.audiofanatyk.pl/recenzja-sluchawek-brainwavz-alpha/ czy tu http://www.audiohead.pl/index.php/2012/08/recenzja-brainwavz-alpha/.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, postanowiłem troche odświeżyć temat, ponieważ nadal jest akutalny, obecnie zastanawiam się nad wyborem pomiędzy:

- Sennheiser 215 cx

- Brainwavz Pro Alpha

ale przed zakupem postanowiłem jeszcze zapytać, może ktoś z was poleci mi coś innego, dobrego albo pomoże przy wyborze pomiędzy tymi dwoma.

jak już mówiłem, jestem dość aktywną osobą i będę je wykorzystywał do różnych celów dlatego chciałbym, aby dość dobrze trzymały się w uchu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...