Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do zmieniania ip

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zostałem zbanowany na takim serwerze samp i chciałęm zmienić ip, by wbić na innym nicku, zawsze to działało, a teraz nie o co chodzi? użyłem programu Hide MY IP

http://www.hide-my-ip.com/

jak wiemy mamy 14 dni triala właśnie go używam i zawsze działało, nawet na ts3 (team speak'u) zmieniała mi się flaga na inną, a teraz nie. Czy to moze być wina mojego neta radiowego? Kiedyś miałem neostrade to nie to, że mogłęm ip zmieniać za pomocą resetu liveboxa to jeszcze ten program mi działał, teraz mi nie działa. Wiecie moze czemu? Jak zmieniam ip to w przeglądarce (prawie wszędzie) wykrywa mi inne ip, ale jak wchodze na ts3 na przykłąd lub do jakieś gry to mam swoje IP prawdziwego neta, czemu?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Jest mase takich programów do zmiany IP, wystarczy poszukać w google i na forach, nawet na mpc widziałem spis wszystkich programów które zmieniają IP.

jhoq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...