Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Zed

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buduję zeda tak:

Ostrze zniszczonego króla>Omen randuina>Buty ruchliwości>Czarny tasak>Krwiopijca> Ostatni szept

Proszę o uwagi oraz poprawki co do buildu.

Opublikowano

@UP Proszę Cię zajmij się tym Cabalem...

Brutalizer -> BOTRK -> Merce/Tabi -> Last Whisper -> BC -> MoM/BT -> G.A

Opublikowano

Przepraszam za spam, ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi. Ile potworów powinienem mieć zabitych w 10, 20 i 30 minucie? jakie robić combo ?

Opublikowano

BC - Czarny Tasak - Black Cleaver

MoM - Maw of Malmortius - Paszcza Malmortiusa

BT - Blood Thrister - Krwiopijec

GA - Guardian Angel - Anioł stróż

Zedem dość sporo, on powinien mieć bardzo dużo farmy

Nie będzie źle jak:

10 min -> 80

20 min -> 150

30 min -> 250

Combo są różne, jakbym napisał, że polecam jego i tylko takie to by mnie tu zbesztali zaraz dajmondy dlatego ja powiem, jak ja to robię:

R -> BOTRK -> E -> Q -> ignite -> hity

Możesz też przed E dać W ale ja polecam to zatrzymać do ucieczki

Było trzeba PW napisać to bym szybciej tu wpadł, a teraz pewnie warna złapiesz ;)

Opublikowano

Następnym razem tak zrobię :D. Dzięki za pomoc ;)

U pewnego gracza (Westrice) zobaczyłem build (BOTRK>Youmuu's>Last whisper>The black clever>Mercurys Treads - homeguard>Doran shield) dobry build? i w jakiej kolejności kupować bo on chyba coś przestawiał :D

na początek startować z doran shield i potami czy long swordem?

gdzie jest lepszy zed solo top czy mid?

Opublikowano

Przepraszam za spam, ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi. Ile potworów powinienem mieć zabitych w 10, 20 i 30 minucie? jakie robić combo ?

więcej od przeciwnika

combo do harrasu na linii w przed połowa linii - w q e, za połowa linii samo q walisz a w do escape

combo do zabijania po 6 : r botrk (W) q e ignite aa do oporu, w wrzucasz jak uznasz, jesli masz za mało dmg to dajesz a jak nie to zostawiasz sobie do lepszego escape

build:

botrk,brutalizer,last whisper,buty sytuacyjnie - ioanki/mobilitki/merkury, jak ciężka linia to merkury lub tabi(jak przeciwnik ad), jak chcesz roamowac i pomagac na liniach to mobility, jesli chcesz ulti co chwila to ioanki,brutalizer w bc,bt/hydra/mom,ga

Opublikowano

Tabi Ninja > Krwiopijec > Ostrze Zniszczonego Króla > Czarnego Tasaka > Omen Raduina > Sytuacyjnie (Ja robię Hydrę alę można np Ostrze Nieskończoności).

wotw2403.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...