Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przyciski

endriuu151

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, zakupiłem nie dawno lapka lenovo i mam mały problem, a mianowicie podczas gry nie mogę zmienić czatu tj. z F1 na F2 albo na F3.. Wiąże się to z tym, iż na klawiaturze na tych przyciskach mam zmniejszanie i zwiększanie głosu w laptopie;/ Proszę o możliwie szybką pomoc.

Opublikowano

A w laptopach nie jest tak ze trzeba przytrzymac jakis przycisk (chyba Volume) i dopiero poglasza sie i przycisza przykladowo F2 i F3? ;| Mozliwe ze nie. Co jest dziwnym rozwiazaniem. A wiec, moge Ci polecic 3 mozliwosci:

1. Tutaj nie jestem pewien ale mozliwe ze w ustawieniach gry (opcjach) gdy klikniesz custom settings to jest mozliwosc zmiany z F2 i F3 na inny przycisk. Jednak jak mowilem wczesniej, nie jestem tego w 100% pewien.

2. Moge Ci polecic program SharpKeys. Pozwala on na zmiane funkcji danego klawisza na inny. Czyli mozesz sobie to ustawic pod F5 i F6 przykladowo. Po tym trzeba uruchomic komputer ponownie.

3. Wywal laptopa przez okno i kup PC'ta.

Opublikowano

1. Nie ma takiej opcji;]

2. To muszę spróbować.

3. Pc stoi obok i śmiga jak talala ale lapka dostałem w prezencie a podzespoły ma super i chodzi jeszcze lepiej;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...