Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dwa straszne problemy !:C

Łopatka122

Pytanie

Opublikowano

Siemka dzisiaj chciałem ogarnąć hacka do jednej gry, za którego zapłaciłem 18$... ale żeby wszystko ładnie działało trzeba wykonać dwie czynności na, które mój komputer postanowił mi nie pozwalać.... Mianowicie muszę przełączyć funkcję DEP na tylko dla istotnych programów i usług ale problem polega na tym, że nie mogę tego zmienić bo na dole okienka pisze: "Aby użyć tych ustawień, musisz być administratorem komputera i użyć pliku bcdedit.exe. Więcej informacji można znaleźć, przeszukując w trybie online bazę wiedzy Microsoft Konwledge". Wszytko pięknie ładnie opisane ale ja za cholerę nie wiem jak użyć i skąd mam uzyskać ten głupi plik. A 2 problem to gdy próbuje wejść w funkcję "usługi" wyskakuje: "Program Microsoft Management Console przestał działać... Posiadam 64 bitowy system Windows 7 a wszystko dzieje się na laptopie. Link do filmiku, na którym pokazane jest co mam zrobić ale z resztą nie ma takiego problemu... http://www.youtube.com/watch?v=yhhP2fcv98A bardzo proszę o szybką odpowiedź.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takich jak ty powinni odrazu banowac.

To ze wydales kase nikogo nie interesuje.

Jestes zwyklym cheaterem i ch... c.... w d... bo niszczysz innym gre.

Mam nadzieje ze nikt ci nie pomoze.

Pozdrawiam,

Patryk.

ból dupy o czita na forum o czitach, norma.

jestem na 99% przekonany że to wirus. typ karzę ci wyłączyć firewalla i windows deffendera tylko po to żeby uruchomić czita. jakoś mi się nie wydaję aby to działało.

Opublikowano

Takich jak ty powinni odrazu banowac.

To ze wydales kase nikogo nie interesuje.

Jestes zwyklym cheaterem i ch... c.... w d... bo niszczysz innym gre.
Mam nadzieje ze nikt ci nie pomoze.

Pozdrawiam,

Patryk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...