Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Probem]Power Point

Gathlad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Już mówię, że jak nie ten dział to sorry i proszę o przeniesienie.

Potrzebny mi jest Power Point, lecz nie mam go na kompie. Pobrałbym go za darmo z oficjalnej strony microsoftu na 30 dni, ale nie mam żadnych kart bankowych, PayPalow itp. Czy ma ktoś jakąś radę co zrobić lub instalkę? Byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Wystarczy że masz darmowe konto Microsoft.

Dzięki temu możesz za darmo przez te 30 dni testować ten pakiet. :)

Powiesz, jak zrobić to darmowe konto?:P

Możesz skorzystać z darmowej alternatywy - LibreOffice ;) bardzo przydatna rzecz :P

Tylko, że jak zrobię na LibreOffice prezentację, to czy będzie działała na PowerPoint w szkole?

Opublikowano

Powiesz, jak zrobić to darmowe konto? :P

Tutaj:

https://signup.live.com/signup.aspx?wa=wsignin1.0&rpsnv=11&rver=6.1.6206.0&wp=LBI_SSL&wreply=https%3a%2f%2fredir.windows.microsoft.com%2fliveid%3fru%3dpl-pl%252fwindows-8%252fmicrosoft-account-tutorial&id=285275&cbcxt=h_d10db682284e41afabd0100efcf3b93b_p_03be6e51a12b41ab82881f1acdba78e2&bk=1385203824&uiflavor=web&mkt=PL-PL&lc=1045&lic=1

Tylko, że jak zrobię na LibreOffice prezentację, to czy będzie działała na PowerPoint w szkole?

Nie powinno być problemu, tylko musisz zapisać w dobrym rozszerzeniu, czyli:

.ppt - PowerPiont 2003
.pptx - PowerPoint 2007/2010
Opublikowano

Zrobiłem konto, wszedłem na:

office.microsoft.com/pl-pl/try/

zalogowałem się na wcześniej zrobione konto, ale dalej aby ściągnąć trzeba podać sposób zapłaty. Może coś nie tak robię???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...