Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF4 - Wyłącza się podczas grania po ok. 1 minucie.

Piotruus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dzisiaj dostałem Battlefield 4 + Chińska nawałnica, zainstalowałem, pobrałem aktualizacje, także nowe sterowniki do karty, wtyczkę do przeglądarki. Mój komp to:

Windows 8 Pro 64 bity

AMD FX 8150

Radeon 7970 Gigabyte OC

GoodRam 8GB 1333mhz

Gra śmiga na singlu i w co-opie, aż miło. Zaś w multiplayerze, po około 1 minucie samoczynnie się wyłącza. Łapcie film gdzie pokazuje problem.

Na potrzeby filmu zmniejszyłem okienko (normalnie gram na całym, ale bez różnicy jakie mam ustawienia, okienko etc. gra się wyłącza)

http://youtu.be/C6E9rgKUup8

Bóg dał Ci cało, zrób z niego zbroję.

Opublikowano

Ja tak mam czasami po rundzie jak sie skonczy...

Mnie i tak najbardziej wmurwia to zajebiscie dlugie laczenie mtore ostatnio trwa nawet7:25 min!

I to na kazdym serwie i zauwazylem ze jak rozpoczynam grac na TDM to zanim wejde jest juz 30 na 100 (!) Nawet jak kolejna runda jest na tej samej mapie gdzie w BF3 laduje sie po 10sekundach! I tak ma polowa ludzi na serwie bo polowa graczy ma staty po 0!

Mam niezlego wkurwa na ta gre bo tak ja spiepszyli ze ja pierdole, jak mogli takie gowbo wypuscic! To jest nie dopuszczalne ze polowa graczy na serwerach ma takie problemy!

A do supportu i tak nie ma co pisac bo i tak teraz wazniejsze jest wydanie w chuj drogich DLC w tym kopie map z BF3!

Jak zrobia Patch nie wazne ile GB bedzie wazyc wtedy bedzie mozna pograc...

Narazie nie ma wytlumaczen na te problemy oraz zadnym sposobem tego nie naprawicie...

Pozdrawiam oraz Serdeczne JP.

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Sorry, że tutaj piszę a nie w swoim temacie ale mam identyczny problem, tylko że u mnie wchodzę na byle jaki serwer i zawsze mnie wywala po około 1 min.

Myślałem, że to przez to, że gram snajperką na hardcore ale nawet na serwerze snajperskim jest tak samo ehh... Jak narazie dam napraw jeśli nie zadziała to mam pograne^^

Opublikowano

Próbowałem reinstalować, raz z płyty, raz z internetu pobrałem ( origin ), ale nadal to samo. Czyli nie jestem sam z tym problemem :c Kurde, znów czekać na jakiegoś patcha, chyba przyjdzie czekać. Dobrze, że jeszcze mogę pograć w BF Premium, ale trochę się nakręciłem po czwórkę :c

Bóg dał Ci cało, zrób z niego zbroję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam sterowniki od AMD i pobrałem taki programik : "AMD VISION ENGINE CONTROL CENTER" i zaczął normalnie działać :)

*Zrobiłem tak do Battlefield3 ;)

siemapng_nqrewqw.png

Opublikowano

Może zaczął działać po tym jak wczoraj dodali łątkę do gry a nie z powodu programu....

mi też się wyłączał bf4, ale od łatki nie zauważyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...