Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Locked account

Na†an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, mam problem z odblokowaniem konta, gdyz nie pamietam jaki e-mail podawalem przy rejestracji.
Ogolnie jak sie zaloguje i mi wyskocza dwie opcje do wyboru: podaj nowy @ albo wyslij kod na @ podany przy reje. To klikam w ta z @ podawanym przy reje bo jak bym chcial nowy to musialbym znac date urodzenia, ktora podawalem a tego nie pamietam :D
Tak wiec klikam w ta opcje i wyskakuje mi str. poczty wp.pl czyli taki plusik ze wiem ze chodzi o ta poczte, ale jakie konto to nie mam pojecia.. zawsze korzystam z jednego z tej poczty ale okazuje sie ze to nie to,
Jesli da sie cos zrobic to prosze napiszcie bo zalezy mi na tym koncie

Opublikowano

Spróbuj zgadnąć podaną datę urodzenia.

Może na którejś przeglądarce masz zapamiętane hasło - sprawdź to.

Nie ma innych wyjść, jak nie zgadniesz to napisz do supportu.

Opublikowano

Nie mam zapamietanego hasla ani nic bo ja tego konta ogolnie nie uzywalem. Byl tylko po to zeby zrobic kolejne konto do nexona, ale masz racje, sprobuje odgadnac xD

A nie da rady zrobic tak, ze ktos by popatrzyl w ranking z CA, vindi czy cos.. znalazlby mnie i tam by byl podany moj adres @ ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...