Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Farma w 10 mibucie

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ile da sie miec max farmy na midzie w 10 minucie? ( nie robiac wiedzm) na pewno nie 100, a ile? zna ktos dokladna ilosc?

Opublikowano

Miniony rodzą się w -1 min 30 sec

Odradzają się co- 30 sec

W fali jest -6 minionów

Minion oblężniczy odradza się -raz na 3 fale

Obliczenia:

10min - 1min 30 sec= 8 min 30 sec

8min 30 sec : 30 sec = 17 +1 =18 fal

18 fal * 6 minionów = 108 minionów

18fal : 3 = 6minionów oblężniczych

108 minionów + 6 minionów oblężniczych= 114 minionów

Jak widać z obliczeń maksymalnie można mieć 114 minionów w 10 minucie , ale jest to raczej nie możliwe ,bo po pierwsze nie możemy zejść z lini do fali z 10 min , a po drugie nie można byłoby z missować ani jednego creepa.

PS. Jak ktoś chce to mogę obliczyć razem z wraithami i blue.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Ja przeważnie mam ~80 w 10 minucie top/mid bo tam tylko gram. Dodatkowo zawsze do tej 10 minut zdarzy się zejść na inną linię, aby pomóc.

Średnia na gracza wyjdzie pewnie około 65/70 jak patrzę zazwyczaj.

Opublikowano

Żeby 100 wyciągnąć to trzeba nieźle ogarniać. Czasem nie da się zlasthitować bo umierają 2 na raz, wtedy trzeba umiejętnie skilla użyć.

Według mnie nie ma się co skarżyć jak ma się 70-90

Opublikowano

Ja jestem sobie małym silverkiem 1, a w 10 minucie mam około 100 ADC, 90+ Zedem. W 20 minucie przeważnie 250+. Powinieneś mieć 70 i będzie git.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Ja jestem sobie małym silverkiem 1, a w 10 minucie mam około 100 ADC, 90+ Zedem. W 20 minucie przeważnie 250+. Powinieneś mieć 70 i będzie git.

W 20 250+? da sie tyle w ogole?

Ja sie nie pytam ile powinienem miec tylko ile da sie wyciagnac. A jaki jest wasz rekord?

Opublikowano

Średnio 60-70. Łatwy lane 80-90. Rekord 110.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Zależy jeszcze od postaci, a te przedziałki GOLD,SILVER,BRONZE (etc.) nic nie świadczą bo mogą być albo boostowani albo obniżeni w rankingu za brak grania rankedów przez spory czas ;)

90-100 powinieneś wyciągnąć, lecz to też zależy od twoich last-hitów i postaci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...