Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Konfiguracja sklepu MC Płatności-Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Założyłem konto na płatności-online i chciałem postawić sklep mc. Wszystko ładnie pięknie się zainstalowało, lecz sklep nie łączy się z serwerem - ustawiłem wszystko tak jak w instrukcji. Gdy chcę wykonać jakąś komendę w konsoli sklepu wyskakuje mi błąd:

Warning: unpack() [function.unpack]: Type V: not enough input, need 4, have 0 in /home/procraft/public_html/sklep/include/MinecraftRcon.class.php on line 99

Warning: fread() [function.fread]: Length parameter must be greater than 0 in /home/procraft/public_html/sklep/include/MinecraftRcon.class.php on line 104

Warning: unpack() [function.unpack]: Type V: not enough input, need 4, have 0 in /home/procraft/public_html/sklep/include/MinecraftRcon.class.php on line 105
Authorization failed.
Array
(
    [0] => 0
    [1] => 
)

W czym problem ? Proszę o pomoc

Opublikowano

Teraz mam taki błąd:

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 46.29.17.248:5658 (Connection refused) in /home/procraft/public_html/sklep/include/MinecraftRcon.class.php on line 38

Fatal error: Class 'MinecraftQueryException' not found in /home/procraft/public_html/sklep/include/MinecraftRcon.class.php on line 51

Proszę o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...