Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] ustawienie broni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem jak to nazwać ale mam pytanie jak zmienić ustawieni zbroi tak żeby była jak orginalne bronie z metin 2 bo te wyglądają tak

x4n7.jpg

1356029616-U806338.png

Never Look Back..

Opublikowano

W ogóle co to za client? Najprostszym rozwiązaniem byłoby wybranie innego clienta i ewentualne wgranie do niego innych broni bo według mnie te akurat pięknościa i estetycznością nie grzeszą

The past has gone

Opublikowano

W ogóle co to za client? Najprostszym rozwiązaniem byłoby wybranie innego clienta i ewentualne wgranie do niego innych broni bo według mnie te akurat pięknościa i estetycznością nie grzeszą

W ogole kim ty jestes? Najprostszym i najszybszym sposobem na wyjscie z tego forum jest nacisniecie czerwonego kwaracika z 'X' w prawym gornym rogu ekranu, bo wedlug mnie ty pielnoscia i intelektem nie grzeszysz.

@top

Od strony klienta nic nie zrobisz, model sam w sobie jest zrabany. (sprobuj jak mowi baran860)

Opublikowano

W ogole kim ty jestes? Najprostszym i najszybszym sposobem na wyjscie z tego forum jest nacisniecie czerwonego kwaracika z 'X' w prawym gornym rogu ekranu, bo wedlug mnie ty pielnoscia i intelektem nie grzeszysz.

@top

Od strony klienta nic nie zrobisz, model sam w sobie jest zrabany. (sprobuj jak mowi baran860)

Pielnoscia i intelektem... mhmhm... może najpierw naucz się używać klawiatury jeśli znadziej czas między budowaniem traktora z lego a poranną kupką.

Na pewno używanie 3d maxa czy innych programów modelowania 3D autor ma w małym paluszku i poprawienie grafiki w osiach do dla niego bułka z masłem.

The past has gone

Opublikowano

Pielnoscia i intelektem... mhmhm... może najpierw naucz się używać klawiatury jeśli znadziej czas między budowaniem traktora z lego a poranną kupką.

Na pewno używanie 3d maxa czy innych programów modelowania 3D autor ma w małym paluszku i poprawienie grafiki w osiach do dla niego bułka z masłem.

:D Rozbawiles mnie z rana tym 'dissem'. Dzieki. :)

Btw. "grafiki w osiach" :O

Opublikowano

Skalowanie, przemieszczanie czy też obracanie to w 3D Max'e podstawy. Jeśli by naprawde chciał naprawić ten błąd to wystarczy google i pluginy do exportu z 3D Max'a które już niejednokrotnie dawałem w różnych TuT'ach. Jednym słowem wystarczy chcieć i dobrze szukać.

8910814572903361049127.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...