Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nowy patch

eeQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem bo od wprowadzenia nowego patcha mam straszny spadek fps, zawsze grałem na najwyższych ustawieniach graficznych i było zajebiście, a teraz na low mam w fight'ach 5-10 fps. Wiecie może jak to naprawić czy coś? Już czyściłem komputer CCleaner'em ale to nic nie pomogło. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Napraw pliki instalacyjne w launcherze,odpal przez pando media booster,zobacz czy nie masz wysokich temperatur w stersie,polecam program AIDA64

Opublikowano

Za dużo to nie dało, po odpaleniu tej pandy na początku gry miałem te 60 fps lecz po 2 minutach miałem znów 20-30 ;( Czytałem też że przy wprowadzeniu nowego patcha do lola kilka osób miało takie spadki.

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=619172 

Może ja też mam przez ten nowy patch ten problem, dodam też te mój brat który ma dużo lepszego kompa ode mnie też ma podobną sytuacje, tylko że u niego z 200 fps spadło do 40-50 .

Opublikowano

Hmmm,a z ciekawości zaintaluj starsze sterowniki do karty,te spadki są dziwne,musi być coś na rzeczy z kartą graficzną,może od nowego patcha zmienili ustawienia graficzne i lepszą wydajność mają stare lub nowe karty(ja w lolu grając na wersji nvidii 280.xx miałem norml. 160 fpsów,a w fifie 14 miałem około 50,po zainstalowaniu najnowszych 300.xx w lolu 140 a w fifie 14 około 100fpsów )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...