Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką drugą postać wybrać?

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce poznać wasze opinie na temat dostępnych klas (tzn. assault itp.) Którą gra się najłatwiej? jaka ma najlepsze i najcelniejsze bronie? którą zdobywa się więcej expa?

Grałem dotychczas mechanikiem :D

PS Możecie też podać najlepsze bronie albo pakiety dla danej klasy ^_^

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Bierz szturma najłatwiej nim grać i aktualnie nie trzeba w niego dużo kasy pakować kupujesz kreftdjura i masz zestaw praktycznie do 30lvl potem ewentualnie 416carabine kupisz bo to aktualnie najlepsza broń szturma choć m4 z kreftdjura niewiele mu odstępuje

Nie polecam l85 ani famasa

Opublikowano

Ok. Doszedłem do wniosku że nie lubię kampić w miejscu, więc wybrałem szturma :D Dzięki za pomoc

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Daj znać jak Ci się gra :D

@down, człowieku, może jak sie w miare umie grać to famas ujdzie, ale tak to to obydwie te bronie to porażka :D

No cóż, ciężko mi porządne K/D wyciągnąć, ale myślę że nabiorę wprawy ^_^

A tak przy okazji: Kupiłem AEK-a Nawet fajnie się nią gra, ale strasznie duży odrzut skutecznie odrzuca od tej broni (mimo dodatków z pakietu M4) . Ta broń tak ma, czy jak?

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Kiedyś to aek był najlepszą bronią do 20 lvl'u ale teraz to tylko kase zmarnowałeś, jak ogarniesz m16 to będzie to dla ciebie jedna z 3 najlepszych broni (tak jak dla mnie) a są to: 416carabine -dostępne od 15 lvl, an-94 abakan- od 14 chyba, i właśnie m16 chyba od 12 :D

Tak więc proponuje dograć do tego 12 lvl m4, choć ja mam 17 i jeszcze dziś będzie 18 ale i tak z m4 latam bo jest na prawdę w porządku, na mapy typu sharqi nawet lepsze od 416 :D

Opublikowano

Kiedyś to aek był najlepszą bronią do 20 lvl'u ale teraz to tylko kase zmarnowałeś, jak ogarniesz m16 to będzie to dla ciebie jedna z 3 najlepszych broni (tak jak dla mnie) a są to: 416carabine -dostępne od 15 lvl, an-94 abakan- od 14 chyba, i właśnie m16 chyba od 12 :D

Tak więc proponuje dograć do tego 12 lvl m4, choć ja mam 17 i jeszcze dziś będzie 18 ale i tak z m4 latam bo jest na prawdę w porządku, na mapy typu sharqi nawet lepsze od 416 :D

A jak sprawuję się Abakan? Dobra broń na dłuższe dystanse?

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

@UP

Abakan jest dobry tylko że (przynajmniej na thunderbolt i taktycznej) mocno ciska w prawo i ma małe dmg ( 21 na daleki dystans z viperami), 416 carbine i AEK dla mnie są lepsze

Piszesz wyżej że AEK ma strasznie duży odrzut, jeśli się nie mylę masz kolbę taktyczną? Kup thunderbolt i będzie o wiele mniejszy

LOL

Opublikowano

@UP

Abakan jest dobry tylko że (przynajmniej na thunderbolt i taktycznej) mocno ciska w prawo i ma małe dmg ( 21 na daleki dystans z viperami), 416 carbine i AEK dla mnie są lepsze

Piszesz wyżej że AEK ma strasznie duży odrzut, jeśli się nie mylę masz kolbę taktyczną? Kup thunderbolt i będzie o wiele mniejszy

Mam thunderbolt z zestawu. Dodatkowo lufe predoator+magazynki viper+ red dot

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Ją w abakanie mam błyskawice vipery i precke i mi nie nie rzuca

Po sprawdzeniu abakana mogę stwierdzić: ABAKAN RZĄDZI! :D

Rzuca trochę nim na prawo ale da się ogarnąć. Zdecydowanie lepiej się gra abakanem niż AEK-iem <3

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Abakan jest nawet nawet xD

Jednakze czasami trzeba mocnij przycisnac ten przycisk ,a wtedy jak nie mamy szybkich palcy to kaplica ;)

Dodatki: Blysk,Predatory,Dodge Viper,Aim xD

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...