Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek w grze

BananusS1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , gram już w dragon nest dłuższy okres czasu Swordman 24 lv , Mistic 24 lv , Priest 24 lv

I mam parę pytań np :

1 . Kolega znał ( już zapomniał ) sposób na zarobek kasy ? jakieś propozycję

2. Czy da się zmienić klasę ?

3. gdy już założymy item to nie da się go sprzedać jest sposób na odwiązanie go od duszy i sprzedaż ?

4. i może ktoś mi wyjaśnić wszystkie bony chodzi mi o immobresist czy coś takiego

Z góry dzięki i proszę o odpowiedz !

Opublikowano

Dark Tower Magic Instiute (DTMI) robisz solo na poziomie master zbierasz wszystki rough agate sprzedajesz w TH gifty oddajesz npc no i oczywiscie zbierasz wszystkie code. Do tego heraldy sprawdzaj sobie po ile chodza w TH po czym je rob u tego od heraldow i sprzedawaj. A no i oczywiscie rob minotaur nest zawsze tez moze cos fajnego poleciec i jakies hajs wpadnie.

Mam nadzieje ci pomogle ;)

Opublikowano

Codami dodajesz sobie bonusy do EQ. Sprawdz sobie na TH po ile chodza bo niestety nie wiem ponieważ tam nie gram

Opublikowano

cody na low lv (dtmi dropi do 24lv) sa bezwartosciowe a do revertow musisz nawet dokladac(cena stampli). jak juz to sprzedawaj craft itemy do manti/apo/cerb i zbieraj black feath z harpi na chyba 37lv abyss nie pamietam nazwy dunga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...