Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crash Lola !

GStephano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie, przed grą juz jak sie kazdy ładuje mi crashuje lol. I wyswietla się że mam Crasha, klikam reconnect i to samo. Musze Repair robić.

Ale to zajmuje dlugo czasu i wchodze w 15 min gdy. Jak naprawie to w 2 lub 3 grze znowu mam to samo. CO ROBIĆ ?
Nie mam Lol Recordera, mam NET Framework. I to wszystko.

Opublikowano

Może lol się przeciąża i przez to crash ?Podaj parametry komputera i ustaw wszystkie ustawienia graf. na bardzo niskie oraz wyłącz wszystkie aplikacje w tle+pando media booster w procesach.

Opublikowano

Może lol się przeciąża i przez to crash ?Podaj parametry komputera i ustaw wszystkie ustawienia graf. na bardzo niskie oraz wyłącz wszystkie aplikacje w tle+pando media booster w procesach.

Nie przeciąża się. Bo miesiąc temu jeszcze tak nie miałem a nic nie bylo zmieniane.

Masz najnowsze adobe air?

Tak

Opublikowano

kup nowy komputer ale wcześniej sprawdz ten tutorial:

http://www.mpcforum.pl/topic/1075254-tut-patch-313-aplikacja-rozwiazanie/

Nie przeciąża się. Bo miesiąc temu jeszcze tak nie miałem a nic nie bylo zmieniane.

miesiąc temu to mi też wszystko działało dużo lepiej

po tych patchach wiele osób ma problemy

ale jak nie zaczniećie spamować do supportu zgłaszając bugi tylko (co niektórzy) płacząc że nie podoba im się hp bar albo czy dadzą żetony albo troche rp to na pewno takie drobne bugi zostaną i przez nie kilka % graczy przestanie grać w lola bo nawet nie będzie im się chciało szukać rozwiązania

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...