Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Google + w YT

HocusPocus!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o uj tu chodzi

tI1ve3S.png

Nie robilem zadnych kont, tylko wyskakiwaly mi jakies jebane powiadomienia, ect.

Takich "KANALOW" mam z 10, co z tym mam zrobic?

Wchodzac na taki, nie moge odlaczyc od GOOGLE, ani usunac, udalo mi sie usunac 2, a reszty ni uja moge ruszyc.

Wie ktos jak sobie poradzic z tym jebanym google?

Gdy chce odlaczyc od google +

We are still completing the work needed to fully connect your channel to Google+. Disconnecting will be available in about 20 minutes. 

Teraz pacze na 2 koncie mam normalnie, a na tym 1 gowno moge zrobic.

hmP4GvO.png

GOOGLE WYPIERDALAJ

jebac to gowno, zjebalem wszystko w pizdu

Opublikowano

poradze ci cos JEBAC GOOGLE +

to chyba najgorsze co yt moglo zrobic

poradze ci cos JEBAC GOOGLE +

to chyba najgorsze co yt moglo zrobic

Zauwazylem wlasnie, po dluzszym czasie od zalogowania sie na YT, nawet nie moge zobaczyc jakie filmy dodaly kanaly subskrybowane bo wywala mi jakis ruski blad, ze nie jestem polaczony z google+ , i ze musze uzupelnic dane w google, a konto jest polaczone, odlaczyc nie mozna, bo wywala tego errora ze nie jest full, i 20minut.

Nawet z prostego yt, mozna zrobic gowno.

Jebane internety;/

Opublikowano

Połączenie Google+ z Youtube to najlepsze co Google mogło zrobić. Poprostu dzieci nie potrafią tego obsługiwać i wykorzystać potencjału tej platformy.

• Każdy film na youtube jest teraz też wpisem na google+, więc mamy 100x wygodniejsze komentarze, odpowiadanie na komentarz innej osoby, pewnie wkrótce możliwość załączania obrazków itd.
  • Możliwość sortowania komentarzy!
  • Możemy posiadać kilka kanałów, np. 1 na filmy, 2 osobisty, a 3 na filmy o innej tematyce.
  • Powiadomienia! Powiadomienie gdy ktoś odpowie na twój komentarz , wspomnie o tobie w komentarzu, napisze ci wiadomość itd.

Wiem że teraz to nie działa tak jak powinno, ale to normalne, jak już się ustabilizuje to będzie to najlepsza zmiana youtube'a od lat. Google dodaje ziany po trochu, testuje jak to działa, naprawia błędy i dodaje kolejny feature. To normalne i zrozumiałe, a ci co nie ogarną to niech najlepiej wypierdzielają z youtuba.

Opublikowano

nie powiedzialbym ze to najlepsze co yt spotkalo bo do tej pory yt bylo najlepsze i idealne przynajmniej dla mnie na yt chce ogladac filmiki a nie wiedziec czy ktos odpisal na moj komentarz...

Opublikowano

Połączenie Google+ z Youtube to najlepsze co Google mogło zrobić. Poprostu dzieci nie potrafią tego obsługiwać i wykorzystać potencjału tej platformy.

• Każdy film na youtube jest teraz też wpisem na google+, więc mamy 100x wygodniejsze komentarze, odpowiadanie na komentarz innej osoby, pewnie wkrótce możliwość załączania obrazków itd.
  • Możliwość sortowania komentarzy!
  • Możemy posiadać kilka kanałów, np. 1 na filmy, 2 osobisty, a 3 na filmy o innej tematyce.
  • Powiadomienia! Powiadomienie gdy ktoś odpowie na twój komentarz , wspomnie o tobie w komentarzu, napisze ci wiadomość itd.

Wiem że teraz to nie działa tak jak powinno, ale to normalne, jak już się ustabilizuje to będzie to najlepsza zmiana youtube'a od lat. Google dodaje ziany po trochu, testuje jak to działa, naprawia błędy i dodaje kolejny feature. To normalne i zrozumiałe, a ci co nie ogarną to niech najlepiej wypierdzielają z youtuba.

jezeli masz kanal, na ktorym masz filmy i suby, to jest ok, ale jezeli ludzie

CHCA TYLKO DOSTAWAC NOWOSCI OD KANALOW TYPU : prostotv

TO Maja wyjebane na te nowosci, Yt ma sluzyc do odnalezienia filmu/piosenki i obejrzenia/posluchania, a nie do segregowania komentarzy, czy posiadania 10 kanalow, z ktorych sobie bedzie mogl wystawiac komentarze-,-.

i nie niech wypierdalaja z yt, tylko niech google wypierdala, bo wszedzie pelno tego jego bezuzytecznego syfu.

Nawet nie mozna komentowac, bo gowno sie prosi o polaczenie z google po odlaczeniu -,,-

zT0glRn.png

I KURWA CZEGO NIE WCISNIESZ WCIAZ JEST POLACZONE TO GOWNO Z GOOGLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

jezeli masz kanal, na ktorym masz filmy i suby, to jest ok, ale jezeli ludzie

CHCA TYLKO DOSTAWAC NOWOSCI OD KANALOW TYPU : prostotv

TO Maja wyjebane na te nowosci, Yt ma sluzyc do odnalezienia filmu/piosenki i obejrzenia/posluchania, a nie do segregowania komentarzy, czy posiadania 10 kanalow, z ktorych sobie bedzie mogl wystawiac komentarze-,-.

i nie niech wypierdalaja z yt, tylko niech google wypierdala, bo wszedzie pelno tego jego bezuzytecznego syfu.

Nawet nie mozna komentowac, bo gowno sie prosi o polaczenie z google po odlaczeniu -,,-

zT0glRn.png

I KURWA CZEGO NIE WCISNIESZ WCIAZ JEST POLACZONE TO GOWNO Z GOOGLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najpierw napisałeś że youtube służy tylko do oglądania filmów, a potem że nie podobają ci się komentarze i mętlik z kanałami. Rozwiązanie jest proste - nie używaj ich jak nie ogarniasz, sam napisałeś, oglądaj tylko filmy.

Opublikowano

Najpierw napisałeś że youtube służy tylko do oglądania filmów, a potem że nie podobają ci się komentarze i mętlik z kanałami. Rozwiązanie jest proste - nie używaj ich jak nie ogarniasz, sam napisałeś, oglądaj tylko filmy.

Ale jak mam obejrzec, jezeli nie moge wejsc w moje subskrybcje, bo wyskakuje mi jakies gowno, w ktorym robi mi nowy kanal, a na nowym kanale nie ma nic, a w stary wejsc nie moge, bo musze odlaczyc z google, ale nie moge bo wyskakuje mi error, i ze mam czekac 20 minut, wiec jak do uja mam cokolwiek zrobic

Opublikowano

nie da rady już usunąć tych kanałów, jednak same się nie zrobiły więc przy zakładaniu pewnie nacisnąłeś parę razy w button zrób konto i się zrobiło parę kanałów o tej samej nazwie

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

nie da rady już usunąć tych kanałów, jednak same się nie zrobiły więc przy zakładaniu pewnie nacisnąłeś parę razy w button zrób konto i się zrobiło parę kanałów o tej samej nazwie

plus.google.com

wybor stron -> ustawienia na gorze po wejsciu na strone, i na dole strony usun strone. pojebane, ale da sie usunac, lecz wciaz sie pyta o to polaczenie piehdolone

Opublikowano

Caly internet sie zasyfil, a to co potrzebuje google juz totalnie sie zeszmacilo.

Do zamkniecia bo mozna tu spamowac i spamowac caly czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...