Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak ogarnąć csa

bocurkocur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :P

mam problem , chciałbym żebyście mi pomogli ogarnąć tego cholernego cs bo ja tam na serwerze ginę co 2 minuty i mniej :(

kilka rad

bo filmy na yt guwno dają :D

Opublikowano

Powiem tak nie zaczynaj na serwerach BF2 i na DM też nie radze :)

1. Jak znam życie nie umiesz pewnie ogarnąć rozrzutu broni niektórych np. AK47 ,UZI albo innych. Rada jest taka włącz sobie cs i zagraj na botach kup np.AK47 i pocwicz strzelanie do celu stan na poczatku blisko ściany szczel 1 raz byś miał cel i szczelaj do celu jżeli ci będzie "uciekał" celownik ciągnij go do dołu to napewno pomoże :)

2.Jeżeli grasz na serwerach BF2, FFA musisz strzelać celnie bo tam każdy strzał to praktycznie w głowe idzie, musisz ogarniać i nie walić na HAMA i FULL AUTO tylko spokojnie seriami po 3-4 strzały celując w klatke lub w głowe :)

3. Jeżeli grasz na serwerach COD (czyli na LvL) lub na innych na których HP jmożna mieć więcej niż 200 , to nie bierz do serce rady DRUGIEJ , ale przede wszystkim korzystaj z rady PIERWSZEJ. Tam musisz nabić LvL żeby ciebie aż tak nie jechali ale muszi na uczyć się strzelać FULL AUTO ( Cały magazynek na raz ) Zapewne umnisz go wystrzelać a w przeciwnika trafiają 2 naboje z 30 więc wtedy sprawa rozrzutu. Musisz się wgrać jak zaczynałem grać w Cs'a lamiłem koledzy się ze mnie naśmiewali że ciota. Ale później 1 rank na serwie i po nich :D. Zobaczysz po 1 miesiącu po 2 albo 3 :D na pewno będzie lepiej to jest sprawa doświadczenia i wgrania się w klimat:D

3.Jeżeli chodzi o walke nożem , używaj prawego przycisku myszy jak widzie czasami że ktoś leje lewym i zdiera po 15 to aż mi sie śmiać chce . Prawym przyciskiem będziesz lał po 60 czy 56 czy coś takiego. W ostatniej pójdź bokiem do przeciwnika i wtedy dźgnij go prwaym przyciskiem, to że zmienisz kierunek i pójdziesz bokiem da ci przewage bo przciwnik będzie miał mniejsze szasne na dźgnięcie :). Musisz nożem celować w klatke piersiową , ponieważ wtedy częściej siada Hed niż celujesz w głowe (to taka mała wada Cs'a )

Myśle że pomogłem :D

PS. Cs uzależnia :D

309snxs.jpg

Opublikowano

Ludzie, dajecie mu rady z dupy, chłopak chce jak na razie nauczyć się grać, a nie od razu karać wszystkich jak leci.

Ja Ci polecam zacząć na CODach, będziesz sobie wbijał poziomy oraz dzięki dodatkowemu życiu które tam zyskujesz będziesz mógł sobie dłużej pograć, przez co wyćwiczysz sobie umiejętność dobrego, celnego strzelania. Mieszaj sobie najlepiej DM oraz CODy, potem przejdź powoli na FFA i tam już się nauczysz czego będziesz chciał.

Jeżeli masz ambitniejsze plany, to jeżeli będziesz już umiał strzelać to kup steama oraz zacznij pykać mixy, na nich idzie się bardzo ładnie nauczyć grać, lecz wtedy polecam kupić jakieś lepsze słuchawki (osobiście polecam GameCom 367, za 100 zł wyrwiesz, a naprawdę dobrze słychać przeciwników).

Opublikowano

dzięki za rady :)

nie spodziewałem się że tyle ich dostanę :)

na razie będę ćwiczył na botach prubójąc rużne giwery aż znajdę ulubioną :)

dzięki jak będę miał jeszcze miał jakiś problem to luknę na ten temat bo naprawdę sporo tego jest :D

jeszcze raz thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...