Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Serwer MTA DayZ

Flackus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry,

Mam pewien problem zrobiłem serwer MTA DayZ na początku w ogóle nie chciał się włączyć lub wyskakiwał błąd jakimś tam...

Kiedy to naprawiłem teraz mam kolejny problem.. a mianowicie jak widać na ss'ach!

3ed8bf9fbde86204.jpg

Pomóżcie co mam zrobić :D

Opublikowano

Zdjęcia nie ma, więc radzę je reupload'ować. W większości przypadków, jednak działa reinstall gry na dysk systemowy i uruchamianie jako administrator :)

Opublikowano

Zdjęcia nie ma, więc radzę je reupload'ować. W większości przypadków, jednak działa reinstall gry na dysk systemowy i uruchamianie jako administrator :)

Zdjęcie już jest.. a co ma reinstall gry do serwera mta ?

Opublikowano

Zdjęcie już jest.. a co ma reinstall gry do serwera mta ?

Nie doczytałem :)

Z tego błędu wynika, że próbujesz DayZ z wersją "a1", zainstalować na hostingu/serwerze z wersją "a2". Jest to tylko przykład, a dokładniej chodzi o to, że instalujesz "nie poprawne" DayZ na daną wersję.Spróbuj zainstalować skrypt na odpowiednią wersję, powinno zadziałać. Pisze tam "skrypt dayz jest niepoprawny i nie będzie działać na przyszłych wersjach".

Opublikowano

Nie doczytałem :)

Z tego błędu wynika, że próbujesz DayZ z wersją "a1", zainstalować na hostingu/serwerze z wersją "a2". Jest to tylko przykład, a dokładniej chodzi o to, że instalujesz "nie poprawne" DayZ na daną wersję.

Spróbuj zainstalować skrypt na odpowiednią wersję, powinno zadziałać.

Czyli instaluje zła wersję DayZ do wersji MTA.. Ale ja instalowałem pliki serwerowe DayZ niby najnowsze z tej strony:

http://www.moddb.com/mods/mtadayz/downloads

to co mam zmienić wersję MTA ?? czy jak?

PS. Właśnie wrzucam na hosting pliki które ściągnąłem z tamtej strony i które są niby już z konfigurowane, przez ze mnie :D

Opublikowano

O to link do plików sam je konfigurowałem , więc może coś ktoś poradzi co tam zmienić

http://hostuje.net/file.php?id=bcf1320f6f7637e99cabcf0790f49ed2

A więc zainstalowałem MTA wersje 3.0 i wrzuciłem te moje pliki serwerowe i teraz wyskakuje kolejny błąd :D

A o to on :

eb536ffca4c39658gen.jpg

PS. A ty "TheQuarK" zamiast mi dawać ostrzeżenia mógłbyś pomóc bo jakoś wcześniej się wypowiadałeś.... a teraz nic, nie żeby coś tylko takie moje spostrzeżenie.

Opublikowano

Weś sobie pliki z tego linku do jest dobry link ale stara wersja dayz mta serwera

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Link : http://www.mediafire.com/download/snbxr91cd8tlq9c/MTA+-+DayZ.rar

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Mam nadzieje że pomogłem jak coś kontakt zemną skyp : jary.tv jest ich dwóch zapros tego i tamtego to ja i ten drogi to też ja :D

I TS3 : 93.186.195.58:9991

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...