Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kradzież czy co ...?

Adrianeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siedze dziś na lekcji i kuzyn do mnie pisze " ej kurw* chyba mi konto w lolu zaje*li , nie moge sie zalogowac na lola ani na email"

O co kurw* chodzi ?

Ja jedyny znalem jego passy nikt inny.

Keyloggera nie mogl miec bo dopiero co format kompa miał..

Pisać do supportu ?..

a0cw13.png

Opublikowano

zadajesz głupie pytania;p skoro nie może się zalogować na konto to logiczne jest to iż konto mogło zostać ukradzione lub twój kuzyn robi sobie jaja ^^ może capsa ma włączonego?

cóż piszcie do supportu jeżeli wiecie na jaki e-mail było zarejestrowane konto i postawowe informacje to oddadzą wam konto.

Tyle z mojej strony ^^

Pozdrawiam ReccFart

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

zadajesz głupie pytania;p skoro nie może się zalogować na konto to logiczne jest to iż konto mogło zostać ukradzione lub twój kuzyn robi sobie jaja ^^ może capsa ma włączonego?

cóż piszcie do supportu jeżeli wiecie na jaki e-mail było zarejestrowane konto i postawowe informacje to oddadzą wam konto.

Tyle z mojej strony ^^

Pozdrawiam ReccFart

Nie robi sobie jaj bo sprawdzałem przed chwilą i nie działa.

"głupie pytania" po prostu chce wiedzieć czy mam pisać do tego supportu czy co..

a0cw13.png

Opublikowano

Konto własne , robione od 0

W takim wypadku napisz do supportu. Przeanalizują ostatnie logowanie z adresu IP, zmiany itp, będą się wypytywać o najważniejsze informacje, w celu odzyskiwania konta. Radzę uzbroić się w cierpliwość, bo support czasami wymaga zbyt dużo szczegółów do konta.

8372383248.png
Opublikowano

Pewnie jest świeżo po formacie,nie zainstalował antywirusa i wszedł w jakąś strone(wystarczy jedno wejście w strone z keyloggerem) i konto ukradzione.

W takim razie niech sprawdzi czy w innych graj wszystko działa,oczywiście że ma napisać do supportu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...