Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Hibiskupowy, Jekorgii

TCQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o unban'a, hibiskupow to mój brat... Ciągniemy na 1 wifi, to że robimy razem serwer to nie przestępstwo chyba? Już pisałem że to mój brat razem z inną wiadomością było okej tylko jakiś typ znowu musi sobie akcje nabić....

Nie sorry typie to nie jest moje multi acc tylko konto kolegi... Są ludzie i parapety... Trudno popatrzeć w raporty?

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Admin Cienia
Opublikowano

jakiś typ znowu musi sobie akcje nabić....

Ostrzeżenia i bany nie wliczają się do akcji...

Regulamin jest jasny odnośnie multi kont, po za tym prezentacja była naprzemiennie podbijana za ich pomocą.

Nigdzie nie widziałem zgody administratora na używanie dwóch kont z tego adresu IP. To z którego teraz piszesz jest kolejnym, a każdy może się tłumaczyć że "brata, kolegi itp.

1294477714-U1.png

Opublikowano

nie wiem kto pisał ten regulamin globalny ale chyba jakiś ... Popatrz sobie raport z mojego tematu o zmiane tytułu, na dole napisałem że hibiskupowy to brat, tytuł został zmieniony a bana za multi acc nie dostałem bo ten który zmieniał tytuł był moderatorem, więc napewno zauważył to samo ip... TO PO CHUJ POZWALACIE NA POŻYCZANIE KONT DO ODWOŁANIA? SKORO TO JEST KOLEGI TO POŻYCZYŁEM ABY SIĘ ODWOŁAC JAPIERDOLE.

Admin Cienia
Opublikowano

TO PO CHUJ POZWALACIE NA POŻYCZANIE KONT DO ODWOŁANIA? SKORO TO JEST KOLEGI TO POŻYCZYŁEM ABY SIĘ ODWOŁAC JAPIERDOLE.

W dziale jest wyraźnie napisane

5. W celu odwołania się od nadanej kary użytkownik powinien:
- Zarejestrować nowe konto na MPCForum.pl

8. Konto założone w celu odwołania się od blokady nie może być użyte do jakiejkolwiek innej aktywności. W przypadku, gdy konto zostanie wykorzystane do np. napisania tematu, posta, bloga, statusu, "zlajkowaniu" czyjegoś posta itp. zostanie zbanowane na zawsze wraz z kontem pierwotnym.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Dobra nie ma to jak blokować udostępnianie kont, i nie pozwalać własnemu bratowi na założenie konta na mppc bo regulamin jest pojebany... Rozumiem że ub nie dostaniemy bo tobie się tak spodobaało? Ahh nie ma to jak pomoc uznawać za podbijanie...

Admin Cienia
Opublikowano

regulamin jest pojebany... Rozumiem że ub nie dostaniemy bo tobie się tak spodobaało? Ahh nie ma to jak pomoc uznawać za podbijanie...

Nie ja ustaliłem regulamin, ban jest za multikino nie za pomoc.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jeśli korzystacie z tego samego łącza jesteście zobowiązani wystosować PW do Administracji z taką informacją. Raporty w tematach są kierowane głównie do Moderatorów oraz Global Moderatorów.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...