Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie kupić ?

Koxin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekaj na promocje na Steamie. Cena dochodzi nawet do 2.5€

Opublikowano

Ja również nie polecam Ci zakupów tego typu rzeczy na allegro.

Każdy wie, że jest tam dość sporo oszustów, niestety.

Na steam wszystko jest pewne, a promocje sięgają nawet -90%.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

A ja mam inne zdanie , kupiłem już ok. 30 kluczy do gier na allegro i nigdy nie zostałem oszukany. Na steam są rzadko promocje i możesz trochę poczekać. Niedawno kupiłem właśnie jeden kluczyk do terraria dla brata i zapłaciłem za niego 22zł na allegro , sposób jest taki że trzeba czytać dokładnie opis i sprawdzić ile pozytywów ma użytkownik sprzedający produkt ( ja kupuję jeśli jest powyżej 95% i sprzedał minimum 200 produktów na swoich aukcjach ).

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

Opublikowano

A co to jest terraria uncut ?
I jeżeli kupię terrarie jako steam gift to jak będzie przebiegał proces aktywacji na steamie ?

Opublikowano

Jeśli kogoś by to interesowało to właśnie kupiłem terrarie przez allegro i jestem bardzo zadowolony, gdyż gra została dodana do biblioteki gier w steamie i mam najnowszą wersję :D
Polecam kupować przez allegro :)

Opublikowano

Siemka. Ja wczoraj zakupiłem Terrarię w stylu gifta. Gift to jest coś takiego, że na email przesyłają Ci link, w który po wejściu załadowywuje Ci się strona ze steamem i musisz się zalogować na konto i zaakceptować ten prezent przystały przez sprzedawce i automatycznie dodaje Ci gre na Twoje konto steama :) A co do tego uncut. "Uncut" to znaczy, że w grze występuje krew, zombiaczkom odlatują ręce itd. A samo "cut" to znaczy, że bez krwi, wersja tańsza. (Terraria występuje raczej tylko w wersji uncut). jeśli chcesz link od sprzedawcy od którego ja kupowałem to pisz na PW a wyślę Ci linka :) (100% pozytywnych komentarzy). W przybliżeniu 16zł na całość :)

Opublikowano

Na steam ma być promocja na mikołajki i pewnie dużo z ceny zejdzie ;)

Teraz, do 3 grudnia jest przecena na Steamie. Cana 2.5€

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...