Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja szkoła... Taka... Piękna.

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. ^^

Jest taka sytuacja. Jedna dziewczyna z naszej szkoły nagrała bardzo "niemoralny" film. Dziś pokazaliśmy go naszemu Profesorowi i nagle zrobiło się zamieszanie. Podobno chodzi o "propagowanie zabijania niemowląt i prostytucję". Jak myślicie, jakie konsekwencje może wyciągnąć szkoła wobec tej dziewczyny?

To ta w czerwonych włosach.

Zapraszam do wypowiadania się. Nie zakładałem tu wcześniej tematu nigdy. xD

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

To nie jest sposób na sławę tylko sposób na idiotyzm.

Ten film według mnie jest dla żartów, ale kur*wa ona przekroczyła każda granicę.

Sposób na wybicie się na yt - porażka pogania porażkę.

Zrobić z siebie takie pośmiewisko - idiotyzm !!!!

Boże widzisz i nie grzmisz takie przyj*by na świecie.

Co jej grozi? nic - pogaducha z pedadogiem, dyrektorem, nauczycielami i rodzicami.

No i na pewno psycholog. Ewentualnie jeśli kiedyś by tak zrobiła z żywym dzieckiem - to dożywocie + ograniczenie warunkowego zwolnienia do 45lat.

Człowiek wraca z pracy, wchodzi na mpcforum widzi takie coś i ciśnienie 220.

Ide spać, enjoy.

Opublikowano

O boże co to za pasztet nie dziwie jej się, że nie ma chłopaka :D A co do filmiku jest gówniany i podobny do ukrytej prawdy/trudnych spraw

Opublikowano

Czysty kretynizm! Jak mogło jej przyjść to w ogóle do głowy? Ona jest w ogóle normalna? Ja bym to pokazał dyrektorowi szkoły, bo za takie akcje to powinno się zamykać w internatach albo gdzieś.

Prostytucja gdyby była zalegalizowana, to byłby dochód do skarbu państwa, ale zabijanie niemowląt?! Co ona druga Katarzyna W?

Opublikowano

Anyway, słaba kopia "Bejbi blues". ;-) Widać, że to było mocno wzorowane na tym filmie. Z mojego punktu widzenia to jest totalna kicha, bo raz, że jest nudne i nie chce się w ogóle tego oglądać, a dwa, że wypada dość... żenująco. Autorka chyba bardzo chciała sparodiować w/w produkcję, bo sam film "Bejbi blues" wywołał dość duże poruszenie i wiele kontrowersji, ale jakoś słabo to wyszło. Konsekwencje? Nie mam pojęcia. Zależy od szkoły. ;-)

Opublikowano

Ciekawi mnie, poco ktoś to wgl. pokazywał jakiemuś nauczycielowi, zemsta ?

U nas nie dawno był podobny przypadek, pewna dziewczyna z naszej szkoły w sobote się zabawiła, sama nagrała film jak pali, pije i pokazuje swój biust ( rzecz jasna sobie zamazała później ). Ktoś podał link do filmu dyrekcji a ta dostała szansa na przepisanie sie z szkoły, no i musiała się przenieść.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nic jej nie mogą zrobić, szkoła nie powinna mieszać się w takie rzeczy (życie prywatne uczniów), a na filmiku nie ma nic co było by zabronione przez prawo, chociaż to nie zmienia faktu, że filmik i Ci ludzie są POPIERDOLENI.

Opublikowano

hmm czerwone włosy ?? bloodrayne ?! a to nic jej nie zrobią kolejna piwrdolnięta feministka albo gorzej

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...