Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] drag racing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak moze mi ktos powiedzieć jakim cudem ludzie na trasie 1/4 w drag racing tym mercem za 3,4k rp i 85k cash ( BLL Mercedes cos tam ) robia czas 8,750 a ja robie +10sec chociaz mam go na full zrobionego ?

jezeli jest jakis sposob to prosze o napisanie go

Opublikowano

Wiec tak moze mi ktos powiedzieć jakim cudem ludzie na trasie 1/4 w drag racing tym mercem za 3,4k rp i 85k cash ( BLL Mercedes cos tam ) robia czas 8,750 a ja robie +10sec chociaz mam go na full zrobionego ?

jezeli jest jakis sposob to prosze o napisanie go

Na pewno jest jakiś sposób. :P Chyba każdą grę na Androida można "oszukać". Ale możliwym jest też, że ktoś jest po prostu lepszy. :> Masz roota na telefonie?

Opublikowano

ehh możesz mięc all zrobione ale to ci szczerze gówno da :/ są jeszcze ''wewnętrzne'' tuny :)

polacam apkę Pro Tunes

;)

są all samochody z tunami ja np tuatarą (shaksiłem ;D rp'ki xD)

cisnąłem chyba po 7,4 :)

albo gallardo też 8,5 :)

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

Moglbys dac bezposredniego linka .apk do twojego ? Bo ja mam swojego to na gallardo 6lvl wyciagam 7,56

ps: na dodatek nie ma wszystkich aut...

Opublikowano

Na YouTube są poradniki jak "ztuneować" samochód. Poprostu wpisz Drag Racing Lamborghini Gallardo tune. Swoją drogą, plik .apk nic ci nie da.

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...