Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft by Zyczu :/

Hangman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)

mam mały problem z Minecraft by Zyczu. A mianowicie, wszystko chodzi jak należy z jednym ale - nie widzę swojego skina! Na stronie w miejscu gdzie powinien być pokazany mój skin jest białe pole, a w grze mam normalnego steve'a. Ale na serwerach inne osoby, które mają Minecraft by Zyczu mówią że widzą mojego skina. Nie wiem czy sobie jaja robią czy mówią prawdę 8S. Proszę o pomoc ;)

Uwaga! Nie będę korzystał z launchera MPCforum (nie wiem czy wiecie ale on jest tylko do wersji 1.5.2 ;) ).

P.S. Nie piszcie że to ma keyloggera :D wszyscy wiemy, że nie ma ;)

Opublikowano

Zmien laucher by zyczu to śmiech na sali ostatnio keylogera miał, i kij go wie czy w tym też nie ma .. Nie polecam ci używać tego lauchera.

Opublikowano

Launcher jest naprawdę dobry i polecam gorąco go polecam

Co do skina to spróbuj wgrać innego lub reset .minecraft coś pomoże

P.s Możliwe ze sam skin jest zepsuty tzn złe narysowany spróbuj znaleźć inny

Pomogłem daj Like

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam... Też mam z tym problem możesz zrobić tam to ci inni użytkownicy   :) ...

Ale też musisz usunąć Folder "Minecraft By Zyczu"  i folder .minecraft jeżeli nie wież gdzie to jest to wejdż tam gdzie jest folder z texturpackami albo se wpisz C:\Users\Nazwa-użytkownika\AppData\Roaming\.minecraft albo jeszcze ostatni sposób aby wejść tam kliknij na klawiaturze taką gombinacje : Znaczek-Windows'a i r. I gdy ci sie to pojawi wpisz %appdata% jedno cześnie, ale w przypatku Mack'a jeszcze ci nie powiem ale gdy bende gdzieś na żywo widzał to sie naucze jeżeli bende mógł  :P .

GroteFoto-VQVADOKQ.jpg

post-1381388-0-56336500-1437655101.png

===Odchodze na zawsze z tego forum :P===

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...