Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z_Serii_Troche_Nowosci_Plechito_Chaoss

Hostel_ViTali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@
@@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@@
@

CZYTAJ TO!!!

Zacznę od tego że nie widze na forum jako takich nowości nic się nie pojawia dla tego chciał bym wam udostępnić tą paczke sa to 3 sety broni wykonane przez speców więc możecie sobie po używać w paczce są icony wszystkich itemków .

Ale jedno Szczególnie dla modów nie zamykać mi tego tematu na prośbę jakiegoś Chaossa który nie jest nawet Polakiem nie mam nic do niego tylko straszne nie lubie tego że ktoś chce na tym zarobić a ja daje to ludziom za darmo .

A tak nawiasem mówiąc bronie sa bardzo ładne mi sie by najmniej podobają nie wiem jak innym co chciałem powiedzieć jakby świeciły się jak psu jajca w grze tu będzie linka do filmiku jak to zmienić bo nie chce mi sie opisywać :P

A dodam ze jestem w fazie kończenia prac nad design inter D3&metin2 więc za kilka dni zostanie udostępnione

1385066526-U891712.png

1385065383-U891712.png

1385065374-U891712.png

1385065044-U891712.png

1385065166-U891712.jpg

1385065250-U891712.jpg

1385066803-U891712.png

Opublikowano

Ale jedno Szczególnie dla modów nie zamykać mi tego tematu na prośbę jakiegoś Chaossa który nie jest nawet Polakiem nie mam nic do niego tylko straszne nie lubie tego że ktoś chce na tym zarobić a ja daje to ludziom za darmo .

I co z tego, że nie jest Polakiem i chce sobie zarobić za SWOJĄ prace? On wykonuje modele po to, by zarobić, a takie noobki jak ty, udostępniają jego pracę na forum za free. Chłopak siedzi powiedzmy kilka dni nad modelem 3D, sprzeda jeden set za te kilka euro, a później już nikt tego nie kupi od niego, bo set pojawia się na forum. To jest żałosne.

Opublikowano

I co z tego, że nie jest Polakiem i chce sobie zarobić za SWOJĄ prace? On wykonuje modele po to, by zarobić, a takie noobki jak ty, udostępniają jego pracę na forum za free. Chłopak siedzi powiedzmy kilka dni nad modelem 3D, sprzeda jeden set za te kilka euro, a później już nikt tego nie kupi od niego, bo set pojawia się na forum. To jest żałosne.

ty zachowaj swoje mądrości dla siebie i co zabronisz mi tego opublikować za free zerowcu ?

Opublikowano

ty zachowaj swoje mądrości dla siebie i co zabronisz mi tego opublikować za free zerowcu ?

Zabronić - oczywiście, że nie zabronię, lecz pojawia się pytanie: Skoro potrafisz publikować tylko czyjąś pracę, to kto tu jest zerowcem?

Opublikowano

Zabronić - oczywiście, że nie zabronię, lecz pojawia się pytanie: Skoro potrafisz publikować tylko czyjąś pracę, to kto tu jest zerowcem?

tak a nie pomyślałeś że robie to dla innych ludzi żeby mieli to u siebie na servie żeby nie musieli za to płacić pewnie każdy może się podniecać że ten i ten ma to i to na sella i chce za to tyle i tyle euro a ja daje to nawet tobie myślisz ? postawisz server nie będziesz miał tych broni ? pewnie każdy może napisać nie ale później wychodzi nie wiem o co masz pretensje że co udostępniłem to każdemu ???? .

Zakończmy tą nudną konwersacje bo szkoda mi postów

Opublikowano

tak a nie pomyślałeś że robie to dla innych ludzi żeby mieli to u siebie na servie żeby nie musieli za to płacić pewnie każdy może się podniecać że ten i ten ma to i to na sella i chce za to tyle i tyle euro a ja daje to nawet tobie myślisz ? postawisz server nie będziesz miał tych broni ? pewnie każdy może napisać nie ale później wychodzi nie wiem o co masz pretensje że co udostępniłem to każdemu ???? .

Tu nie chodzi o samą wstawkę, lecz o podejście do czyjeś pracy i tego czy jest Polakiem czy nie. Obudziła się wielka dobroduszność: "Paczcie, on chce za to kasę, ale ja wam dam za free. Olać to, że się chłopak napracował, łapcie link. O jaki ja jesteś super!". Ogólnie popracuj nad interpunkcją, bo twoich postów się nie da czytać. Z jednym masz rację, lepiej zakończyć tą konwersacje, bo dopóki ktoś ciebie w podobny sposób nie wykorzysta, to nie zrozumiesz jak tępy jesteś. A Chaos mimo że polakiem nie jest, lepiej włada językiem polskim od ciebie :P.

Opublikowano

Tu nie chodzi o samą wstawkę, lecz o podejście do czyjeś pracy i tego czy jest Polakiem czy nie. Obudziła się wielka dobroduszność: "Paczcie, on chce za to kasę, ale ja wam dam za free. Olać to, że się chłopak napracował, łapcie link. O jaki ja jesteś super!". Ogólnie popracuj nad interpunkcją, bo twoich postów się nie da czytać. Z jednym masz rację, lepiej zakończyć tą konwersacje, bo dopóki ktoś ciebie w podobny sposób nie wykorzysta, to nie zrozumiesz jak tępy jesteś. A Chaos mimo że polakiem nie jest, lepiej włada językiem polskim od ciebie :P.

hahah zabawne dobra napisze tak ( to nie moja wina że to bronie wpadły w moje ręce tak daje je za darmo bo chce żeby chaoss nic na tym nie zarobił a co sobie bede żałował ) .

Ja nie potrafię pisać to jest tylko forum i moge tu pisać jak mi się podoba ale ty za to masz problem z czytaniem ze zrozumieniem . Dalej juz nic nie odpisuje Wmawiaj sobie co chcesz swoje mądrości zachowaj dla siebie

Opublikowano

O kurde, znalazł się dobroduszny, ludzie co mają w avatarze takich zjebów nie powinni się wcale udzielać.

@top

Sety fajne, ale raczej nie skorzystam. Tak czy siak, ten temat nie powinien mieć miejsca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...