Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wyciagnac wiecej fpsow?

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Mam pytanie da rade jakoś wycisnąć z +5-10 fpsów na Assassinie IV? To mój sprzęt : AMD Radeon HD 6520G
Procesor : 4x1,50ghz
Ram : 6Gb
System : 64bitowy

Jeśli jeszcze jakieś info to pisać . Używam Razer Game Boostera dodał mi jakieś 2-3fpsy . Mam laptop (AC IV chodzi mi 10-15fpsów ) .

Opłaca się tu podkręcać czy rezygnować ?

126da95.jpg

?????

Opublikowano

Skoro tak chodzi to nawet nie znając karty graficznej mogę powiedzieć, że nie pograsz. W życiu nie przybędzie ci aż tyle klatek.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Gra w 25Fpsach wydaje się chodzić płynnie.
Powiem Ci że u mnie na dużo lepszym PC zdarzają się spadki FPSów, Ubisoft po prostu chuja kładzie na optymalizacje pod PC (Wypowiedź jednego z developerów...)

Poza wyłączeniem zbędnych procesów (GG, Aqq, Skype, Steam/ uPlay (zależy na czym grasz) itp. itd.) oraz np. wyłączeniu Aero, to więcej nic nie zrobisz.
Chyba że wymienisz laptopa ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...