Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islamiści spalili chrześcijan w Nigerii [Drastyczne/ nie wchodź jeśli masz słabą psychikę]

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając dziś internet natrafiłem na artykuł o tytule który przykuł moją uwagę a mianowicie "Bezprecedensowy akt: islamiści spalili chrześcijan w Nigerii"

Po zobaczeniu tego zdjęcia:

Nigeria-spaljeni-hriscani.jpg

i tego filmu :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pW1Jk9KnYj0

Po zobaczeniu tego filmiku/zdjęcia przestałem wierzyć w ludzi.

Ktoś powie że dużo gorsze rzeczy działy się wcześniej. Tak ale mamy XXI w a proces islamizacji niestety postępuje.

Jeśli takie rzeczy dzieją się teraz to aż strach pomyśleć co będzie za 50/60 lat ...

Jakie macie zdanie ta temat tych wydarzeń i co o tym sądzicie ?

Teraz nie chodzi już nawet co ludzie potrafią zrobić ze względu na wyznanie ale o to co przez daną religię mogą zrobić w końcu ów mordercy spalili najprawdopodobniej swoich rodaków ...

Link do artykułu : http://srbin.info/2013/11/17/nezapamceni-zlocin-islamisti-spalili-hriscane-u-nigeriji-video/

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Japierdole... kurwa no nie.

Jestem ateistą, fakt... jebie mnie w co oni sobie tam wierzą... ale kurwa, poziom skurwysyństwa dla ludzi ma też swoje granice i żeby palić ludzi żywcem, to nawet ja nie mam takich idiotycznych pomysłów.

1610016.jpeg

Opublikowano

Jeb*ć Islam . To nie ludzie to są pod-ludzie , którzy mają nie równo w głowach . Precz z Islamem w Polsce!!

@Down . Chętnie przyjmę takiego muslima D: Ludzie pamiętajcie nie pozwólmy żeby Islam panował w Polsce .

?????

Opublikowano

Jeb*ć Islam . To nie ludzie to są pod-ludzie , którzy mają nie równo w głowach . Precz z Islamem w Polsce!!

To teraz oczekuj pukania do drzwi islamistów z maczetami za takie posty. xD

1610016.jpeg

Opublikowano

To nie są ludzie, to są żądni mordu antysemitysci i naziści.

A Polska? Spala ją i dopiero rząd podejmie decyzję. Oni tam mogą strzelać z tych zabawek wojskowych, ale jihad to molotovy na ulice i hulaj dusza człeka nie ma. Palić ludzi niewinnych? To zależy gdzie. Nie wszyscy islamisci są źli, to chodzi o święta wojne.

Opublikowano

Ci którzy go likują chyba nie mają własnego mózgu i tylko myślą tak im się zagra.

Religie nigdy nie będą tolerancyjne do innych wiar. Czemu? Ponieważ drażni to ich że wierzą w nieprawidłowego Boga i za niego walczą.

Oboje walczyliśmy o własnego Boga. Te wojny nadal trwają.

Myślicie że Islamista u nas ma łatwo? Oczywiście że nie. Ile to już było drastycznych morderstw wyznawców islamu. Tego się nie da zliczyć. To jest u nas codzienność a nie puszczają tego w wiadomościach, bo m.in. to się nam przejadło i nas to nie obchodzi. Przecież my mamy egoizm we krwi. Obchodzą nas tylko my sami.

Ci ludzie u nas są prześladowani, ponieważ nasz naród ich nienawidzi za to że po prostu żyją. W Polsce tolerancja prawie nie istnieje. Taka jest prawda.

0tp3.jpg

Opublikowano

Jak bym mógł rozpierdolił bym ten islam już dawno. Kurwa, tak się zdenerwowałem że japierdole.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Jak bym mógł rozpierdolił bym ten islam już dawno. Kurwa, tak się zdenerwowałem że japierdole.

http://dawa-news.net/

Ciapaci się jednoczą. Jest ktoś dobrym hackerem ? i rozwali tą stronke ?

@Down . Chętnie przyjmę takiego muslima D: Ludzie pamiętajcie nie pozwólmy żeby Islam panował w Polsce .

O kurwa, co to się dzieje w..

Japierdole... kurwa no nie.

Jestem ateistą, fakt... jebie mnie w co oni sobie tam wierzą... ale kurwa, poziom skurwysyństwa dla ludzi ma też swoje granice i żeby palić ludzi żywcem, to nawet ja nie mam takich idiotycznych pomysłów.

Tak to przeżywacie a ja... nic nie czuje. Po prostu nic. To tylko obrazek i zwłoki. To mnie nie obchodzi. Ktoś zginął... codziennie ktoś ginie. Co z tego że to islamiści, przecież każdy "rodzaj człowieka" kiedyś zabił i nadal zabija.

Chyba jestem najbardziej nieczułym człowiekiem na tym forum.

0tp3.jpg

Opublikowano

I zapewne znowu Polska przegoni ciapatych a w nagrodę rozbiorą ją znowu...

To, Boże jak ja gardzę wszelkimi religiami, które narzucają swoją wiarę innym ludziom. Jeszcze cebulaki hur hur rozjebiemy islam. To potęga, nic nie możecie zrobić idioci, wiecie dlaczego populacja ludzi tego wyznania jest niska w Polsce? Nie dlatego, że Polska to nietolerancyjny kraj, tylko ten kraj jest za biedny. xdd

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

hehe jebać islam pamiętajcie nie dajcie tym skurwysynom zasiedlić europy!! tyle ode mnie

Opublikowano

Jak zwykle kolejny temat-bzdura a zarówno autor jak i 90% wypowiadających się to wyprane z mózgu piony wytaczający tą swoją propagandę nienawiści.

Ludzie na filmie to nie muzułmanie a zdjęcie nie ma nic wspólnego z filmem.

Na filmie ukazani są chrześcijanie palący innych chrześcijan w Kenii z powodu podejrzeń o uprawianie czarnej magii.

Jak widać niektórzy chrześcijanie są gorsi od muzułmanów...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Walic durnych islamowcow to sa same szmaty slonie im wypraly mozgi.

WALIC ISLAM WALIC ISLAM, WALIC ISLAM,

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Oszczędzę wam oczu i skrócę cytat.

Walic durnych islamowcow to sa same szmaty slonie im wypraly mozgi.

Jesteś chyba człowiekiem ograniczonym umysłowo do małego stopnia. Nie dość że epicko popierasz argumenty to piszesz nam malutkimi literami o przyjemnym kolorze bardzo rozbudowaną wiadomość. Dziękuję ci też za to że napisałeś to kilka razy, no bo przecież nie zauważył bym.

0tp3.jpg

Opublikowano

Wypowiadanie się na forach powinno być dozwolone od 16 roku życia, później człowiek nie jest w stanie przeglądać tematu przez ilość debilnych postów...Hm, błąd, nie postów, a ludzi. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...