Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] reliktowa tarcza

milutka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, doszedl w nowym patchu ten item dla suporta, i daje golda jesli sie zabije miniona, czy nie czasem to podkradanie dla adc?:)

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ma takiego itemu, natomiast jeżeli w okolicy zginie minion wtedy dostaje się golda, jest też item że za atak na wrogiego champa dostaje się golda raz na 10 sek, a jeżeli zabijesz miniona to po prostu musisz czekać 10 sekund.

Opublikowano

BŁĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄD.

Jeżeli mowa o tym takim ładnym zielonym itemie ([Nie Piccolo z avatara Pana na górze]bo nie znam polskich nazw) to jak się zabije miniona, leczy się % u naszego ADC + dostajesz 25 golda. Jeżeli się uderzy poniżej tam opisanego 250 hp to zabijasz potwora i tak jak pisałem: twój adc lub najbliższy sojusznik dostanie i hp i golda. Możesz podkradać tyle i chcesz pod warunkiem, że masz kuleczki w okół siebie.

Btw. nie dość, że polskie nazwy to jeszcze nie umieć czytać opisów. ftw.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

BŁĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄD.

Jeżeli mowa o tym takim ładnym zielonym itemie ([Nie Piccolo z avatara Pana na górze]bo nie znam polskich nazw) to jak się zabije miniona, leczy się % u naszego ADC + dostajesz 25 golda. Jeżeli się uderzy poniżej tam opisanego 250 hp to zabijasz potwora i tak jak pisałem: twój adc lub najbliższy sojusznik dostanie i hp i golda. Możesz podkradać tyle i chcesz pod warunkiem, że masz kuleczki w okół siebie.

Btw. nie dość, że polskie nazwy to jeszcze nie umieć czytać opisów. ftw.

tak o ten item mi chodzi

Opublikowano

No to masz odpowiedź. Regeneruje się dość szybko i działa jak smite. Polecam każdemu supportowi.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...