Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gorący Aż Sie Pali] Nowy Esp Hack 1.0.182!

KobraMW2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo Ludzie, nadszedł czas na nowy hack, prawda?

To jest nowa wersja ESP hack. Tak, Bluthera również wysłana jeden, ale to wygląda trochę trudne dla osób, które są nowe na rąbanie społeczności.

Prosta w obsłudze jak króliczek, pobierasz, wypakowujesz, grasz!

FILM YOUTUBE

Wideo najlepszej jakości! Oglądaj na pełnym ekranie!

Virus Scan:

http://www.virustotal.com/analisis/2c3ddd23a50916c4a9212ee1daa0d4d475646e6618ac7d7b12c2eda95dd5521d-1265411818

Tak, powyżej wykrywa dużo wirusów. Mam nadzieję, że ludzie mogą zrozumieć, że. Dll wraz z pliku exe zostanie wykryty jako wirus, ale zawsze możesz mi zaufać, albo niech ludzie mówią, że nigdy przesłać hacków. Jeśli nadal nie ufasz, nie krępuj się nie do pobrania!

Zawiera:

- Winject dla mnie najlepszy i najprostszy który wbija strzykawki do biblioteki DLL programu!

- MW2ESP182.dll - Hack!!

Przewodnik:

Krok 1:

Pobierz sieke która znajduje się poniżej (NEWESPHACK182.rar)

W kroku 2, należy upewnić się, że masz Winrar. Jeśli go nie masz, pobierz go, nie dam linku, ponieważ nie wolno mi

Krok 2:

Otwórz folder i rozpakowuj w nim pliki w dowolne miejsce, które chcesz (powiedziałbym pulpicie). Upewnij się, że DO wyciągu, nie wystarczy otworzyć w winrarze.

Krok 3:

Otwórz Winject.exe

Krok 4:

Otwórz Modern Warfare 2. Kiedy w grze, nie przyłączają się do dowolnego serwera jeszcze, naciśnij Alt + Tab na klawiaturze, aby wrócić do okna.

Krok 5:

Powróć na Winject, w górnym polu, kliknij na bieżący program podświetlony i przejdź do pozycji "iw4mp.exe" To MW2 Multiplayer.

Krok 6:

W dolnym polu, naciśnij "..." Button do przeglądania DLL Wyposażone w download (MW2ESP180.dll) i kliknij go.

Krok 7:

Kliknij Inject i usłysz Bleep!

Krok 8:

Wróć grze, dołączyć się do gry i dominuj!

Kredyty

- KN4CKER

- Koeninatorrr (za publikacje)

- KobraMW2 (za publikacje Polską)

Pomoc MW 2 GG 11657140

Opublikowano

@up sam nie wiem na jakies zasadzie dziala vac tzw kiedy jest aktulizowany ze cheat staje sie detect. Jak ktos wie to niech napisze bd wdzieczny xD, ale narazie wole nie ryzykowac 100zl do kibla xD

• Dodaj nową pozycję...