Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aplikacja YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno dostałem tablet od T-Mobile - Pentagram Quadra 7 Ultra Slim. Ogólnie jest spoko, ale kiedy próbuję oglądać jakiekolwiek filmy na aplikacji YouTube z Google Play, to nie mogę oglądać filmów w HD, bo buforują się co 5 sekund. Za to kiedy włączę YouTube przez przeglądarkę w tablecie to mogę spokojnie oglądać HD bez problemu. Nie wiem czy to wina tabletu, czy może aplikacji?

Jeżeli Justin Bieber stałby na szczycie drapacza chmur i chciałby skoczyć, 90% nastolatków zaczęłoby płakać i modlić się żeby nie skoczył. Jeżeli jesteś tym 10%, które by zrobiło sobie popcorn, usiadło przed telewizorem i krzyczało "Skacz lamusie!" to wklej to sobie jako swoją sygnaturę.

Opublikowano

Już próbowałem odinstalować i zainstalować, a żadnych nowych aktualizacji nie ma.

Jeżeli Justin Bieber stałby na szczycie drapacza chmur i chciałby skoczyć, 90% nastolatków zaczęłoby płakać i modlić się żeby nie skoczył. Jeżeli jesteś tym 10%, które by zrobiło sobie popcorn, usiadło przed telewizorem i krzyczało "Skacz lamusie!" to wklej to sobie jako swoją sygnaturę.

Opublikowano

Wydaje mi się, że jeżeli normalnie Ci odtwarza filmy HD to raczej wina leży po aplikacji od Google Play. Z resztą YT ma dość często problemy. Zarówno z Google Play, jak i z Market Place. ;-)

Opublikowano

Powiem Ci że ja też nie mogę oglądać w HD w aplikacji YT z Google Play, tylko że mi buforuje, buforuje i buforuje się bez końca. To raczej jest wina Google Play. Używaj przeglądarki. :D

Opublikowano

Dobra, dzięki wszystkim za odpowiedź, będę używał przeglądarki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...