Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Black Hisec keye

wuzimu0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam oto takie pytanie jak z tych skrzynek wydropić np P90TR na perma słyszałem o jakiś listach kiedy i co będzie jaki drop , kompletnie nie wiem oco chodzi ;/ Jesli mógł bym liczyc na waszą pomoc to Dziękuje bardzo bym prosił o tą liste Bo chciałbym Wygrac P90tr lub M416 CQB na perma

Opublikowano

Ze zwykłych black hisec już chyba nie lecą bronie na perma, tylko spece. A co do listy to sam możesz sobie zrobić ale 24 godziny na kompie musisz być i spisywać wszystkie permy jakie lecą i ich czasy.

Opublikowano

Ze zwykłych black hisec już chyba nie lecą bronie na perma, tylko spece. A co do listy to sam możesz sobie zrobić ale 24 godziny na kompie musisz być i spisywać wszystkie permy jakie lecą i ich czasy.

24 godziny nie. Około 3-4 dni pracy. Pierwszy dzień nagrywanie, drugi sprawdzanie czy kolejność się zgadza, trzeci wyliczenie międzyczasów, czwarty sprawdzenie międzyczasów i ew poprawienie co do setnych. Zostaje 3 dni na zdobycie speca. Potem update i od nowa trzeba robić.

No i jeszcze przynajmniej 10 kluczy, bo nawet jak ma dokładnie to ciężko to zdobyć. Musi otwierać jakieś 5 sek przed wylatywaniem speca.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

eee powiem wam tyle.... jest 121/122 pozycje chyba z permami z tego co pamiętam ktoś mi kiedyś gadał , że 128 niby ... i to leci w pentli , czyli jakieś 2-3 może 4 razy dziennie więc wystarczy nagrywać około 6-8 godzin myślę , potem pospisywać kolejność , zrobić Sobie listę w wordzie i na następny dzień poczekać na co się chce i nagrać 2 permy przed i wyliczyć międzyczasy , roboty nie jest z tym dużo , tylko miejsce na dysku i komp odpalony...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...