Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie przenioslo mnie na inny serwer

Disel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz wczoraj przenosilem swoje konto z EUW na EUNE (za darmo jak wiadomo) no i wlasnie chodzi o to ze do dzisiaj go nie przezucilo ;c

sadze ze to moze byc przez to ze na koncie na EUNE mam taki sam email jak na EUW.

Prosze o pomoc i z gory dziekuje

Opublikowano

Na pewno nie jest to spowodowane e-mailem.

Darmowy transfer masz dalej, czy Ci go zabrało?

Jeśli Ci zabrało-napis do supportu, opisz im wszystko, i oni Cie powinni przenieść.

279981407253602336505.png
Opublikowano

no ale wlasnie nie moge zalogowac sie na to konto na EUW bo pisze ze konto zostalo przeniesiono ;c

Opublikowano

no ale wlasnie nie moge zalogowac sie na to konto na EUW bo pisze ze konto zostalo przeniesiono ;c

Ale you don't now że musisz dla supporta to napisać a nie logować się na konto?

Opublikowano

Pisz do supportu i tyle !.

Ale you don't now że musisz dla supporta to napisać a nie logować się na konto

You made my day ! literowka, czy brak znajomosci jezyka ?

Opublikowano

i zauwazulem ze jak na lolkingu wpisze swoj nic to pokazuje mi ze mam to konto na EUW i na EUNE :O cos jest chyba nie tak cnie ?

Opublikowano

Pisz do supportu i tyle !.

You made my day ! literowka, czy brak znajomosci jezyka ?

nie, bo know czyta sie now, nie, bo k się nie czyta, temu tak napisałem

jaką odpowiedź dostałeś od supportu? Mi się wydaje jednak że to problem meila, wiesz na euw i eune taki sam

Opublikowano

i zauwazulem ze jak na lolkingu wpisze swoj nic to pokazuje mi ze mam to konto na EUW i na EUNE :O cos jest chyba nie tak cnie ?

Na 100 % logujesz się na serverze WEST?Podczas kupna nie wyskoczył jakiś błąd?Tak czy siak musisz napisać do tego supportu.

Opublikowano

Witam otoz wczoraj przenosilem swoje konto z EUW na EUNE (za darmo jak wiadomo) no i wlasnie chodzi o to ze do dzisiaj go nie przezucilo ;c

sadze ze to moze byc przez to ze na koncie na EUNE mam taki sam email jak na EUW.

Prosze o pomoc i z gory dziekuje

w kliencie gry zmien region ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...