Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wentylatory do 100 zł

SolidMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema z racji budżetu choinkowego mogę wziąść coś.Wybór padł na wenytylatory pytanie jakie ? (2xwentylator do 100zł)

Wybrałem takie co o nich sądzicie ?

http://www.agito.pl/corsair-air-series-sp120-high-performance-edition-120mm-twin-82-646063.html '> http://www.agito.pl/corsair-air-series-sp120-high-performance-edition-120mm-twin-82-646063.html

Opublikowano

Grafika hd5850 msi twinfrozr II , obudowa jeszcze będzie wybierana myślałem nad bt-410 i coolermaster elite k350 z oknem (niestety budżet na obudowę mam 130zł +/- 6zł na sztywno)

@Edit

120mm (12cm)

Opublikowano

Dobra podam trochę wymagań:

-dobry realny przepływ powietrza

-hałas objętny byle nie chodził jak traktor

-2 wentylatory do 100zł

-(opcjonalnie) w zestawie gumki do redukcji drgań.

I to chyba wszystko.

Opublikowano

Mobo mam ATX (GA-B75-D3V czeka na procesor czyli gdzieś koniec grudnia) ogólnie te 3 rzeczy to "budżet świąteczny" proc i5~500zł, buda~130zł(+/-6zł), wentylatory~100zł i jak coś zostanie to cooler kupuję.

@Edit

Jeśli kupię bt-410 to wentylatory nie będą potrzebne bo chyba 2 są w zestawie to wtedy chłodzenie wezmę (raczej tak zrobię bo może być bez box'a procesor)

Opublikowano

Mobo mam ATX (GA-B75-D3V czeka na procesor czyli gdzieś koniec grudnia) ogólnie te 3 rzeczy to "budżet świąteczny" proc i5~500zł, buda~130zł(+/-6zł), wentylatory~100zł i jak coś zostanie to cooler kupuję. @Edit Jeśli kupię bt-410 to wentylatory nie będą potrzebne bo chyba 2 są w zestawie to wtedy chłodzenie wezmę (raczej tak zrobię bo może być bez box'a procesor)

Aktualnie BT-410 to szmelc. Proponuję Zalman Z3 + 2/3xZephyr chyba, że wygląd Ci nie przeszkadza, wtedy BT M23.

Resztę kasy przeznacz na chłodzenie CPU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...