Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fajka wodna

pitbull312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka , chcialbym sobie kupic fajke wodna niestety mam 14 lat i nie wiem czy mozna w takim wieku palic , oczywiscie chodzi mi o tyton bez nikotynowy , potrzebuje informacji czy moge i wgl bo rodzice jak narazie tak srednio na to spogladaja.

Opublikowano

ale po co ci fajka wodna, jak chcesz sie uczyć tricków to e-papieros lepszy. Zalewasz 50-50 woda/olejek i masz dym jak z shishy. I możesz ja zabrać wszędzie, i mnie ci szkodzi.

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

ale po co ci fajka wodna, jak chcesz sie uczyć tricków to e-papieros lepszy. Zalewasz 50-50 woda/olejek i masz dym jak z shishy. I możesz ja zabrać wszędzie, i mnie ci szkodzi.

e-papieros kosztuje wiecej i moi rodzice sa raczej uprzedzeni do e-papierosów.

Opublikowano

serio? liquid z wodą? xD

jeśli będziesz palił dziennie cybuch to nie ma o co się bać

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja powiem to tak, zależy wszystko od tego jak długo paliłeś i jaki masz organizm. Jeżeli weźmiesz do ręki, złapiesz jak papierosa i włożysz do ust zaciągając się to może być to odruchowy i zazwyczaj nieświadomy powrót do nałogu (choć nie musiał być to nałóg i nie musi być). Nawet taka mała drobnostka może Ci przypomnieć o "zapaleniu papierosa" i z każdym razem będziesz miał większą chęć na papierosa. To jest tylko moje zdanie, nigdy nie paliłem, nie palę i palić nie będę, ale mogę sobie bardzo dobrze to wyobrazić jak może zadziałać organizm na coś takiego ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ja powiem to tak, zależy wszystko od tego jak długo paliłeś i jaki masz organizm. Jeżeli weźmiesz do ręki, złapiesz jak papierosa i włożysz do ust zaciągając się to może być to odruchowy i zazwyczaj nieświadomy powrót do nałogu (choć nie musiał być to nałóg i nie musi być). Nawet taka mała drobnostka może Ci przypomnieć o "zapaleniu papierosa" i z każdym razem będziesz miał większą chęć na papierosa. To jest tylko moje zdanie, nigdy nie paliłem, nie palę i palić nie będę, ale mogę sobie bardzo dobrze to wyobrazić jak może zadziałać organizm na coś takiego ;)

Ludzke uzależniają się os nikotyny a w shishy nie ma nikotyny zresztą on ma 14 lat więc wątpie,że nałogowo palił

Opublikowano

Jedno pytanie, po chuj Ci fajka wodna w wieku 14 lat?

+ Sprzedaż nie tylko tytoniu z NIKOTYNĄ jest w Polsce dozwolona od 18 roku życia ale TYTONIU i WYROBÓW TYTONIOWYCH (Czyli też i tytoniu beznikotynowego, przynajmniej tak ustawa przewiduje :D )

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Palić możesz, oczywiście, że możesz. Pytanie tylko czy nie zechcesz później sobie zacząć jarać czegoś mocniejszego, np. papierosów. ;-) Ogólnie sama fajka wodna i te tytonie smakowe to dobra sprawa na jakieś imprezy czy zapalenie od czasu do czasu w gronie znajomych. Ale raczej, żeby to palić dzień w dzień to nie wiem. :P

Opublikowano

Nie chce dzien w dzien palic , jak by koledzy przyszli albo co tydzien

Jedno pytanie, po chuj Ci fajka wodna w wieku 14 lat?

+ Sprzedaż nie tylko tytoniu z NIKOTYNĄ jest w Polsce dozwolona od 18 roku życia ale TYTONIU i WYROBÓW TYTONIOWYCH (Czyli też i tytoniu beznikotynowego, przynajmniej tak ustawa przewiduje :D )

tricki.

Opublikowano

Ja tam wiem, że beznikotynowy tytoń można ;) Sqm mam shishę i jest całkiem spoko - rodzice sami mi zaproponowali. Przejarałem ze 2 paczki melasy przez cały dzień. Mimo tego nie odpalałem jej od kwietnia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...