Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] domena .pl

visox_x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc,

jak mam podpiac ip serwera np. 111.222.33.44.555 pod domene x-mcraft.pl?? mam domene kupioną, co tam wpisac? + wpisanie ip jako dns nie dziala.

@adzikXD: teraz kazdy moj temat bedziesz oglądać? xD

1347975370-U485574.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego z czego masz kupioną domenę.

A po drugie, to przekierowywanie dns'ów chwilę trwa (około 24h ~ ja tak miałem, jak przekierowywałem).

Opublikowano

Aby podpiąć domenę pierw musisz miec serwer z domyślnym portem 25565, lub domenę, ktora obsługuje to aby tego portu nie trzeba było wpisywać (uciekło mi z głowy jak to się nazywało, może jakis user niżej przypomni :D). Jak nie ma tej specjalnej to jak masz IP swojego serwer np. 145.972.123.123:2492 to musisz wpisać bez portu, czyli 145.972.123.123 i w minecraftcie musisz wpisać domena.pl:port(w tym przykładzie 2492)

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

Jeżeli masz dalej z tym problem to napisz na pw. Postaram się wytłumaczyć...

Opublikowano

Witaj visox_x3,

Niewiem dlaczego pytasz o domenę V-Craft, którą posiadam ja i aktualnie tworzę na niej serwer Minecraft'a! Jeżeli chodzi o temat, to wpisz jako DNS, IP serwera, i będzie zrobione. Odczekaj 24h-48h.

Pozdrawiam,

xAvaterys.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...