Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam!

SlavAP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę Administratorem / Moderatorem Serwera Minecraft!

A więc tak; mam na imię Marcin, mam 14 lat. Pochodzę z Poznania. Jestem miłym i pomocnym Graczem. Moja znajomość z Komendami i Pluginami jest dobra. Opanowałem w stopniu bardzo dobrym zasady ortografii. Lubię pomagać innym, Mój staż z Minecraft'em To ok. 1 roku, a z Serwerami ok. 8 Miesięcy. Myślę, że nadawałbym się na Administratora / Moderatora, gdyż pinie podchodzę do zadanych Mi zadań. Posiadam też Skype oraz Team Speak3; w chwili obecnej nie posiadam Mikrofonu, ale za niedługo powinienem mieć. Podkreślam, że nie zamierzam płacić za Rangę; są od Tego przecież Sponsorzy.
Zbliża się okres Świąt, każdy z Nas chciałby spędzić Ten czas jak na najmilszym Serwerze.. ;)
Serwer na którym pragnąłbym zacząć swą pracę, widziałby się Freebuild (najlepiej do 40 slotów, nie lubię, gdy jest dla przykładu 100 slotów..), gdyż są To rzadko spotykane Serwery, a wiadomo, że na Freebuild jest miła i ciepła atmosfera. A więc.. Chcę spędzić Sylwestra oraz Święta w jak najlepszym stanie oraz w nie zapomnianych chwilach.
Oczekuję ze strony Administracji wyrozumiałości i kulturalnego zachowania wobec Mnie i innych Graczy.
Ze serdecznymi pozdrowieniami;
Marcin.

Kontakt:
GG: 43445852

2004f8x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...