Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol a patch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Przy patchu do wersji 3.14 lola, autocarry skrypt przestał działać. Bol-em interesuje się od paru dni, i zgaduję że to przy tym któtkim dzisiejszym update bol-a został on przez twórców zablokowany dla graczy którzy nie mają VIP-a. Powiedzcie czy jest jakaś stała zasada, że powiedzmy przez pierwsze 7 dni po wydaniu patcha jedynie ViP-y mogą się bawić, czy raczej jest to kwestia dostosowania klienta bol-a do nowego patcha w grze co twórcom zabiera losową ilość czasu?

Pozdrawiam

Opublikowano

Dobrze wam tak skuwysyny nie ma bolowania

Dziwne, jakoś SAC: Reborn rozpierdolił cały mecz.

Czyli bol będzie działał za tydzień dopiero ?

Tak.

Opublikowano

a ten okres czekania 7 dni na bola dla free usr. jest za każdym razem kiedy wychodzi nowy nawet najmniejszy patch ? czy nie ? jeśli nie to jak ma się sytuacja z Bolem po wyjściu małego patcha do gry zawierającego np : naprawienie buga, zbalansowanie postaci ? i ostanie pytanie jeśli za tydzień będzie już Bol to czy np 2 dni po jego udostępnieniu nie wyjdzie kolejny patch i nie będzie kolejnej fali czekania na udostępnienie jego Free ver. ---- Sorki za błedy ale staram się szybko pisać :D

Opublikowano
Opublikowano

Informacja od Husky'ego na temat VIP'ów.

5pEuI.png

Czyli uptade dopiero jutro?

Nie jesteśmy w stanie się dokładnie określić. Autor programu pracuje cały czas, nad odzyskaniem kompatybilności.

8372383248.png
Opublikowano

@up dodaj że BoL nie działa (90% skryptów) bo funkcje są spierdolone :)

dziś już nie pogramy

SAC, Reborn nie działają, reszta bez wymagających dodatków działa bez zarzutu, bo przed chwilą sprawdzałem.

Dodałem informacje.

8372383248.png
Opublikowano

SAC, Reborn nie działają, reszta bez wymagających dodatków działa bez zarzutu, bo przed chwilą sprawdzałem.

Dodałem informacje.

"Reszta" ? 2-3 skrypty, zoomhack?

Dodam że jak użyłeś zoomhacka to możesz dostać bana :]

jD268Eu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...