Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Second Assault

RADTOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierpsze ich logika...jak bym chcial sobie pograc na jakies mapie z BF3 to bym sobie go wlaczyl ,a nie kupywal DLC do 4.. zostawie to bez komentarza bo nie warto...

Mogli by dac z 5-6 map z 3 nie tylko z podstawki.

Ale jak dawali to czemu nie ma kanalow?

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Skoro do Battlefield 3 był DLC ze starymi mapami to czemu w Battlefield 4 takiego ma nie być?

Zresztą nie musisz płacić za dodatek, bo możesz kupić Premium i mieć wszystkie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jak dla mnie fajnie ze dodadza te mapki ale prawda jest taka ze mogli dodac mapki z dodatkow z 3 a nie tylko podstawki mam nadzieje ze w nastepnych DLC bardziej sie postaraja ciekawi mnie jakie bronie wyjda na tym DLC z tego co widzialem na streamie z tego DLC to ma byc VS VAL ale zobaczymy co tak naprawde z tego bedzie

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Nie rozumiem w czym tkwi problem. Przecież te mapy wyglądają całkowicie inaczej. Gdyby gościu w filmie nie wymienił tych map to prawdopodobnie nawet nie zorientowałbym się, że są to mapy wymienione poniżej.

• Zatoka Omańska
  • Operacja Metro
  • Kaspijska Granica
  • Operacja Ognista Burza

No ale cóż, być może ktoś nie oglądnął całego trailera. No nie wiem, może jednak ja jestem trochę zielony w temacie ale z tego co mi wiadomo to w Battlefield 3 nie było burz, sztormów, zmiany pogody, wybuchów gazu, wind, walących się dźwigów czy też kominów. Ale co ja tam wiem -.- . Jeżeli wyszedłby jeden, oddzielny wielki dodatek do Battlefield 4 z wszystkimi odnowionymi mapami przy pomocy Frostbite 3 z Battlefield 3 i tak bym kupił.

Ja pierpsze ich logika...jak bym chcial sobie pograc na jakies mapie z BF3 to bym sobie go wlaczyl ,a nie kupywal DLC do 4.. zostawie to bez komentarza bo nie warto...
Mogli by dac z 5-6 map z 3 nie tylko z podstawki.
Ale jak dawali to czemu nie ma kanalow?

www.sjp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...