Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rosyjska wersja

Pan Poro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pingi są tam normalne, czyli tyle ile miałeś/masz na EUNE/EUW. Czy opłaca się? Nic innego tam nie ma, prócz graczy i języka którego nie rozumiesz.

Opublikowano

Wydaję mi się,że Ruscy to czasami więksi flamerzy od Polaków,do tego nic nie zrozumiesz z tego jego języka,ponieważ pewnie będą nim się posługiwać.

Opublikowano

Bylem na Ruskim 4miechy i tydzień temu wróciłem na EUNE.

Powiem tak: Ruski znacznie większy poziom. Prawie zadnych trolli, mozs raz na kilkanaście gier np

Nie bylo suppa. Tutaj na eune w 1dniu 3razy mialem troll team..

Jedyny minus na Ruskim to ty że nie da się kupić RP.

Jezeli chodzi o komunikację to też nie jest tak zle

WAP się przenieść

Opublikowano

Rosyjski znam lepiej od angielskiego więc to nie problem.

Na EUNE szło mi dobrze (30 lvl, 202 wygranych) ale za dużo było polskich wulgaryzmów, których nie mogę znieść. Mimo że będę rozumiał, kiedy Rosjanie przeklinają to przynajmniej się pośmieję, bo nie ma nic śmieszniejszego niż ich piękne wulgarne słownictwo :D

Tak więc przenoszę się na Rosyjski serwer. Życzcie mi powodzenia i umiejętności rozczytania ich cyrylicy, nawet jak popełniają błędy lub jak zjedzą jakąś bukwę, bo tylko z tym mam problem.

-------------------------------------------------------------------

Zaakceptują oni nick napisany po polsku czy napisać go po rosyjsku?

0tp3.jpg

Opublikowano

Rosyjski znam lepiej od angielskiego więc to nie problem.

Na EUNE szło mi dobrze (30 lvl, 202 wygranych) ale za dużo było polskich wulgaryzmów, których nie mogę znieść. Mimo że będę rozumiał, kiedy Rosjanie przeklinają to przynajmniej się pośmieję, bo nie ma nic śmieszniejszego niż ich piękne wulgarne słownictwo :D

Tak więc przenoszę się na Rosyjski serwer. Życzcie mi powodzenia i umiejętności rozczytania ich cyrylicy, nawet jak popełniają błędy lub jak zjedzą jakąś bukwę, bo tylko z tym mam problem.

-------------------------------------------------------------------

Zaakceptują oni nick napisany po polsku czy napisać go po rosyjsku?

akceptują rosyjski alfabet i polski

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...