Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PSC

3Kgaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem dlatego że mam kod na 5 euro PSC i nie mam konto i chciałem założyć ale tam trzeba numer telefonu podać dlatego jest tam problem

dlatego że ja nie mieszkam w polsce a mojego kraju w którym mieszkam nie ma na liście mogę jakoś doładować RP bez wchodzenia na konto? mam kod nawet sprawdzałem i są

tam wszystkie pieniądze.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Mógłbyś pisać trochę jaśniej i chociaż trochę stosować się do zasad polskiej pisowni ?

Wejdź w sklep > jako sposób płatności wybierz PaySafeCard > zmień walutę na euro > wpisz kod > "gratulacje twoje konto zostało doładowane."

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Craft o co ci chodzi a po drugie nic mi to nie dało że zmieniłem kraj czy coś takiego.

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Hmm,trochę chaotycznie napisane,rozumiem,że w sklepie w LOL'u nie da rady doładować?Nie próbowałeś tam bez pośrednio wpisać kodu?Nie trzeba tworzyć konta,ja zazwyczaj płacąc przez psc płacę bezpośrednio.

Opublikowano

Wszystko zadziałało miałem jakiś bug chyba nie ładowała mi się strona do końca i nie pokazywało pola z pinem thx za odp.

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...