Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] duzy ping wieczorami + noob teamy

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od jakiegoś tygodnia codziennie okolo godziny 19/20 moj ping zaczyna wariować, to 500 to 300, teraz w meczu np mam stały ping 200.. kiedy normalnie ping oscyluje w granicach 40-60...

to wina mojego neta czy tych serwerów riot? gram na eune.

Teraz druga sprawa co do noob teamów. Zacząłem mainować pewną postać, mam 24 lvl. lecz co ja mam zrobić kiedy ja np wygram swoją linie a moj team daje dupy na innych liniach a sam nie pokonam np takiego nafedowanego kassadina. Zwłaszcza przy tej rotacji mi sie gra słabo z racji 2 kontr na mnie. Da się jakoś zrobić, żeby losowało mnie do bardziej ogarniętych ludzi czy coś? nie chodzi mi o granie w premade z kolegą czy kims, jedynie moj kolega posiada bronze 3 ale nie gra on za dobrze i też często przegrywamy jak z nim gram.... nie chodzi mi o to, żeby ktoś kerował mi grę, tylko zeby teamy były mniej wiecej wyrównane a nie ze akurat moj team musi dac dupy po całosci... moj nick omenomenomenomen

Opublikowano

1.Możliwe że niekiedy akurat trafiasz na obciążenia serverów riot'u lub po prostu masz jakąś radiówkę i net się przeciąża gdy dużo luda siedzi(tak jest u mnie czasem).

2.Z dobieraniem nic nie zrobisz,raz dobierze Ci słabych,a raz dobrych,tak już jest,jak będziesz miał 30 lvl to dopiera ze względu na MMR(punkty rankingowe).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...