Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę połączyć się z serwerem.

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc nie działa mi brazylijski metin.

Mam do wybory 3 serwery, kiedy wybieram serwer XXX mam coś takiego: http://scr.hu/1e5g/gljyx czyli CH1-... CH2-BUSY CH3-... CH4-NORMAL

Kiedy wchodzę wtedy np. na CH2, loguję się to wyskakuje błąd typu 'błąd podczas łączenia z serwerem' a czasem udaje się zalogować - wybieram postać i kick do ekranu logowania.

Błąd mam od wczoraj, od kiedy ściągnąłem jakiegoś chujowego fb, połowiłem trochę i pizda.

Typ wklejam treść tematu z forum pl'a jak ktoś nie zrozumiał. W temacie tamtym nie znalazłem żadnej odpowiedzi która mnie satysfakcjonuje.

Witam . Mam problem , ponieważ nie mogę się połączyć z grą , instalowałem i odinstalowywałem grę po kilka razy normalnie wchodzę na grę gdzie mam do wyboru serwer wchodzę na XXXXX serwer i pokazuje mi się np na ch1 są kropki jak by ch było off , na ch2 jest okey , na ch3 to samo jak by był serwer off na ch4 tak jak na ch2 czyli norm . Więc wybieram ch2 wpisuje login hasło chwilkę się wczytuje i pokazuje się napis "błąd podczas łączenia się z serwerem " do tej pory nigdy tak nie miałem . Po kilka razy już robiłem czynności wyżej wypisane nie wiem co mogło się stać . Mógł by ktoś jakoś pomóc ?

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Siema szwinquuś :D!

Próbowałeś go patchować? Bo możliwe, że któryś z plików Ci się zepsuł. Co do tego fishbota - usunąłeś go? Jakich hacków oprócz tego używasz?

(Jeszcze sprawdź czy antywirus albo zapora Ci czegoś nie blokuje)

ex

Opublikowano

Siema szwinquuś :D!

Próbowałeś go patchować? Bo możliwe, że któryś z plików Ci się zepsuł. Co do tego fishbota - usunąłeś go? Jakich hacków oprócz tego używasz?

(Jeszcze sprawdź czy antywirus albo zapora Ci czegoś nie blokuje)

Łooo, jaki zaszczyt, Mastick :D.

No właśnie patchowałem, mam 4 kopie tego metina każda do innego hacka :D multihack 2.0 by klo123 (python), wait hack by xTymek i fb daroniana.

Właśnie wyłączyłem zaporę, antywirus (avast) miał wyłączone wszystkie zapory. Nawet cofnąłem system do daty kiedy działało wszystko. Próbowałem reset routera ale nie pomogło. W tym momencie instaluję od nowa metina i aktualizuję. Dam znać co z tego wyjdzie.

Te fb to wystarczy tylko usunąć folder z tym hackiem czy w rejestrze coś się wkręca?

///////////////

C:\Windows\system32>ping 201.77.235.59

Badanie 201.77.235.59 z 32 bajtami danych:
Upłynął limit czasu żądania.

Statystyka badania ping dla 201.77.235.59:
    Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 0, Utracone = 4
             (100% straty),

C:\Windows\system32>ping 201.77.235.50

Badanie 201.77.235.50 z 32 bajtami danych:

Statystyka badania ping dla 201.77.235.50:
    Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 0, Utracone = 4
             (100% straty),

Czasem udaje mi się wejść ale to przypadek 1/10. :3

Możliwe, że za neta muszę zapłacić bo czasem odpierdalają jakieś farmazony za 55zł -,-

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...