Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na stałe

popi68

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie otóż dostałem dzisiaj bana za uzywanie hackow na koncie tyle ze bana dostalem na wszystkich kontach powiazanych z tym samym e-mailem , i moje pytanie czy jesli na tamtych kontach nie uzywalelm hackow ani nic czy moge sie odwołać i czy jest szansa na odblokowanie.

xxxxp0w3rxxxx.png

plus.png

Opublikowano

Mam takie pytanie otóż dostałem dzisiaj bana za uzywanie hackow na koncie tyle ze bana dostalem na wszystkich kontach powiazanych z tym samym e-mailem , i moje pytanie czy jesli na tamtych kontach nie uzwalelm hackow ani nic czy moge sie odwołać i czy jest szansa na odlbokowanie.

Dostałeś bana na PL, jeśli tak to nic Ci to nie da że nie używałeś hacków na gł koncie (ich to nie obchodzi) też straciłem w taki sposób konta: 78lvl,56,54,a bociłem na 8 kontach po 30+lvl (fish-bot)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

ktoś mógłby mi wyjaśnić jak mam bota na wgl nie związanym emailu z moim głownym kontem to głowne konto też dostaje bana ?? czy tylko te konto które były na emailu bota ?

Opublikowano

ktoś mógłby mi wyjaśnić jak mam bota na wgl nie związanym emailu z moim głownym kontem to głowne konto też dostaje bana ?? czy tylko te konto które były na emailu bota ?

Jezeli bedziesz uwazac to nie dostaniesz

Lajk

Opublikowano

Wyraźnie jest w regulaminie napisane,

że gdy z danego emaila ktoś używa hackow to ban leci na wszystkie konta przypisane do emaila konta na którym uzywales hackow

Odwołania nie ma :)

tzn. jest bo mi juz tak kiedyś odblokowali ale to musisz im ładną bajeczke wkrecic :)

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Załóżmy że masz 5 kont na tym samym emailu, 4 to główne 1 to bot, na tym 1 ciągle bocisz.. Więc jak napisał kolega UP, wszystkie powiązane postacie z tym samym emailem (na którym był używany bot) dostają perma.

Lepiej co nowego bota zakładać nowy email, wtedy masz pewność że główna postać nie dostanie bana, no chyba że po ip ale to można zmieniać ;p

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Mam takie pytanie otóż dostałem dzisiaj bana za uzywanie hackow na koncie tyle ze bana dostalem na wszystkich kontach powiazanych z tym samym e-mailem , i moje pytanie czy jesli na tamtych kontach nie uzywalelm hackow ani nic czy moge sie odwołać i czy jest szansa na odblokowanie.

Nie masz szansy ja miałem tak samo ale za coś innego. Konta straciłeś.

849579.jpg

Opublikowano

odwołać się możesz, jednak szans na ub nie ma, nawet jeśli nie bociłeś na tamtych postaciach

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...