Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Porady

toreli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że na forum jest dużo graczy którzy wybili się od wysokich dywizji.

Jako przeciętny gracz chciał bym poprosić o jakieś porady.

Jak się dogadywać z swoimi sojusznikami, ustawienie wardów na mapie i tego typu sprawy.

Dodam, że poprosił bym jeszcze porad dotyczących Jungli, jak by ktoś miał link(i) do streamu jakich znanych junglerów to był bym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Opublikowano

Szczerze to jungli nie masz się obecnie co uczyć bo i tak bedą zmiany w s4 ... A co do streamerów hm... Meteos czasami streamuje, TheOddOne, Saintvicious a po polsku masz GUCIA ;D

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Porady powiadasz? Hmm jedną z najważniejszych rzeczy jest to ,żeby nie chodzić samemu po nie zwardowanej mapie.

Drugą rzeczą są właśnie wardy, które powinien kupować każdy, nie tylko support. Staraj się nie flejmić.

W miarę możliwości oddawaj drugiego bądź jeśli idzie Ci ciężko to trzeciego Blue Buffa dla midera. Próbuj podkradać jungle przeciwnika.

Zdobywaj wraz z drużyną objectivy (dragony / barony) pamiętaj ,żeby na takie okazje zostawić smite.

Ajj zapomniałem o najważniejszej rzeczy ,którą miałem właśnie pisać bo rozmawiam na TS i wyleciało mi to z głowy ..

Jak sobie przypomnę to dopisze ;P

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

No to na początku ważne jest żeby już w lobby nie robić wojny,kto pierwszy napisał niech bierze linię jaką chce(chyba że ranked to grajcie pick order).

W grze używaj 3x ping gdy nie ma wroga,możesz też dać ping zagrożenia na linię,do której przeciwnik przemieszcza się od Twojej lini.

Wardy na początku ustawiaj przy alejce(w bush'u)-zapobiegnięcie zgankowaniu oraz w drugich bush'ach na lini(gra jako support),w late game pod baronem oraz dragonem(głównie,jak masz kase to blue,alejki,itp.).A w jungli to na początku polecam Ci farmienie się w jungli,jeśli widzisz że możesz zgankować(przeciwnik pushuje Twojego sojusznika)to po prostu go gankujesz,albo np.jeśli linia potrzebuje pomocy,nigdy nie gankuj gdy widzisz że Twój sojusznik pushuje wroga,chyba że bądź blisko bush'ów i czekaj na counter ganka.

Opublikowano

Szczerze to jungli nie masz się obecnie co uczyć bo i tak bedą zmiany w s4 ... A co do streamerów hm... Meteos czasami streamuje, TheOddOne, Saintvicious a po polsku masz GUCIA ;D

gucia? ten co z diamond 1 spadl do diamonv 5 0 lp w pare dni? BOOSTED

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

gucia? ten co z diamond 1 spadl do diamonv 5 0 lp w pare dni? BOOSTED

Pytał się o streamerów to mu napisałem, proste.

Po prostu dziamal ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...