Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na gildie

Micek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Szukam pluginu,skryptu na gildie. Skrypt ultimate by dzikosyk'a mi nie działa! Chciałbym, żeby w skrypcie/pluginie znajdowało się:

- Tworzenie gildi za itemy

- Po stworzeniu gildi można ustawić swojego cuboida gildyjnego ok. 100x100

- Po stworzeniu gildi ustawienie cuboid gildyjny

- TAG Na czacie np. [HASA][Gracz]Micek:

- TAG Na "Tab" Tak samo jak wyżej tylko bez gracz

- Robienie sojuszu z gildiami, robienie wojny z gildiami

- Otwieranie skrzynek na terenie gildi

- Blokada budowy na terenie innej gildi

============

Myślę, że to wszystko!

Najlepiej jakbyście znaleźli i dali link lub napisali własny, jeśli wgl się wam chce!

Oczywiście za każdą pomoc dam Like'a!

Pozdrawiam, Micek!

Opublikowano

@UP Factions - nie ma moich wymagań, czytaj dokładniej!

tylko tyle że takiego pluginy jak ty byś chciał to raczej nie znajdziesz jedyne wyjście to napisać skrypt na to samemu. Albo poszukaj na forum bo już kiedyś widziałem tutaj skrypt na gildie ale nie pamiętam gdzie.

00440007007955004297.jpg

Opublikowano

Mam gdzieś na PC plugin który może by spełnił twoje wymagania jest on stary i ma pare błędów ale jak go ogarniesz powinno śmigać :) Jeżeli jesteś chętny pisz na PW/Skype

Opublikowano

@up - nie spełnia moich wymagań, brak cuboida, który robi się automatycznie 100x100.

A co do UC- nie działa, mi dla tego iż po wpisaniu komendy na tworzenie gildi pisze: Błąd- skontaktuj się z administratorem. Patrze co jest w konsoli, a tam pisze, że mam starą wersję. A nie ma już nowszej, więc nie wiem o co chodzi! Poprzednio miałem błąd, bo jak chciałem stworzyć gildie pisało, że nie ten świat i wyłączało serwa. Ale naprawiłem to, ale pisze, że mam się skontaktować z administratorem :/ Więc, jeśli ktoś zna rozwiązanie + i ma jakiś plugin, bardzo proszę niech pisze! :)

Opublikowano

Jak chcesz plugin wedle twoich wymagań to radzę napisać ogłoszenie że poszukujesz kogoś kto ci napisze na zlecenie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...