Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zakup RP i brak rp na koncie

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj wykonałem przelew bankowy , wszystko ładnie kliknołem wyloguj się i ?... zabrało pieniądze z konta a 880rp nie zostało doładowane... Wie ktoś może jak moge to zgłosić albo co moge zrobić ? Albo czy to tylko bug wizualny ? Prosze o wypowiedz użytkowników którzy się na tym znają... Będą lajki

Dodam że po kliknięciu "wyloguj się" odrazu wyłączyłem i nie miałem tego ekranu z teemo potwierdzającego kwotę...

Opublikowano

Poczekaj jeszcze godzine, jeśli nadal nie będzie to musisz napisać do supportu i zwyczajnie powinni ci oddać całą wartość.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie zawsze RP od razu do chodzi,poczekaj do 22 i potem możesz pisać do supportu,polecam Ci od razu im dać potwierdzenie przelewu.

Opublikowano

Gdzie mam dokładnie się zgłosić do supporta ? Mam kopie przelewu w "pdf" i wzór ze strony

"Problem z przelewem bankowym - Nazwa użytkownika: - Nazwa przywoływacza: - Serwer: - Numer referencyjny: - Skan kopii lub screenshot rachunku jaki otrzymałeś od nas po zainicjowaniu transakcji"

NUmer referencyjny co tam wpisać ?

Opublikowano

To nie działa przypadkiem tak że czekasz aż przelew dotrze? W niektórych bankach po 17 przelewy nie działają i trzeba czekać do kolejnego dnia. Nie wiem nie jestem pewny, ale ja bym poczekał do jutra.

Opublikowano

Ja miałem, zamknąłem stronę przelewy24 a tego nie wolno!!!! Klikasz ciągle odśwież i czekasz aż samo Cię przekieruje. Teraz napisz do riotu, albo czekaj max 7 dni :)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Własnie zamknąłem tą strone przelewy24 ;/ wysłałem im już do supportu potwierdzenie przelewu nick i jak do tego doszło... mam nadzieje że dostane te rp :C

@Edit własnie je dostałem :) dzięki wszystkim za pomoc do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...